71 jobannoncer matcher din søgning 71 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Odense Kommune

Assisterende leder til Benediktsgruppen

Odense C

Er du klar til en spændende ledelsesmæssig udfordring i en udkørende tværfaglig gruppe? Har du lyst til at lede og motivere medarbejdere, der hver dag yder en uvurderlig indsats sammen med borgerne?

Ledelsesteamet varetager den daglige ledelse i et tæt samarbejde, og arbejder målrettet med hverdagsrehabilitering. Vi har fokus på det tværfaglige samarbejde og vi faciliterer, at medarbejdernes faglige kompetencer kommer i spil i det tværfaglige samarbejde og understøtter dem i deres udvikling. Dette med fokus på kerneopgaven og for at opnå størst mulig effekt hos borgerne.

Odense Kommune
Odense Kommune

Myndighedsleder med mod på fremtidens ældrepleje

Odense C

Du bliver daglig leder af en afdeling, hvor hverdagen byder på mange forskellige ledelsesopgaver, der fordrer et tæt samarbejde med den assisterende leder for at sikre effektfulde forløb for de mennesker, der søger hjælp samt sikre den høje sociale kapital i personalegruppen.

Dine væsentligste opgaver bliver at:

  • Koordinere daglige driftsopgaver med særligt øje for optimal udnyttelse af de tilgængelige ressourcer
  • Sikre overholdelse af de politiske fastsatte sagsbehandlingstider
  • Facilitere nye arbejdsgange og følge dem til dørs
Odense Kommune
Odense Kommune

Café Phønix søger gastronomelev til en uddannelse fyldt med rødder, kerner og højt humør (genopslag)

Odense C

Caféen på Odense Kommunes kursusejendom Phønix søger en innovativ elev med interesse for bæredygtig madlavning til opstart 1. august eller hurtigst muligt herefter.

Udover at være i lære på Phønix vil du også i løbet af din elevtid få mulighed for at snuse til vores andre arbejdspladser med besøg i Byens Køkken, der er Odense Kommunes centralkøkken, som leverer mad til store dele af Odenses plejecentre og børneinstitutioner.

I Odense Kommune vægter vi læringsmiljøet højt, og du får derfor tilknyttet en praktikvejleder, som støtter og vejleder dig gennem din uddannelse.

Odense Kommune
Odense Kommune

Erfaren vandløbsbiolog eller lignende til Klima- og Miljøforvaltningen

Odense C

Stillingens primære fokus er, sammen med vandløbsgruppens 2 andre medarbejdere, at forvalte 500 km vandløb herunder 200 km offentlige vandløb både vedrørende myndighedsadministration og vedligeholdelse.

Samarbejdsformen og tonen på arbejdspladsen er uformel, og du vil have stor indflydelse på tilrettelæggelsen af eget arbejde.

Odense Kommune
Odense Kommune

Assisterende myndighedsleder til Det specialiserede Område

Odense C

Du varetager ledelsesopgaver for ca. 30 medarbejdere som varetager sagsbehandling på det specialiserede voksenområde, dvs. medarbejdere, som visiterer til botilbud, støttetilbud og aktivitets- og beskæftigelsestilbud m.m.

Som en del af dine arbejdsopgaver er du i samarbejde med andre myndighedsafdelinger ansvarlig for at sikre juridisk fundament/principper og god forvaltningskultur. Der vil desuden være løbende arbejde med konkrete juridiske problemstillinger, både generelt og ved konkret sagsbehandling

Odense Kommune
Odense Kommune

Daglig pædagogisk leder til Spiloppen Børnehus i Institution Bolbro-Højstrup

Odense V

I Spiloppen ønsker vi en daglig leder, der er fagligt dygtig og udviklingsorienteret, og som kan arbejde målrettet, selvstændigt og struktureret.

Du bliver en del af et lederteam, som har det godt med hinanden, og som finder energi og glæde ved at fordybe sig i ledelse sammen.

Vi kan tilbyde et job i en organisation, der arbejder ud fra prøvehandlinger, for derigennem at tilrette vores pædagogik efter børnegruppens sammensætning. Et job med stort fokus på udvikling, hvor rotation mellem daglige ledere er en mulighed.

Odense Kommune
Odense Kommune

Bliv ejendomsserviceteknikerelev i Teknisk Service

Odense

Leder du efter en elevplads, hvor du lærer om alt fra test af brandsystemer til snerydning? Så bliv ejendomsserviceteknikerelev hos Teknisk Service!

Teknisk Service er den afdeling i Odense Kommune, som drifter alle bygninger – det kan fx være plejehjem, børnehaver og skoler. Det betyder, at det er Teknisk Service, der bl.a. sørger for, at:

  • Græsset er slået og de grønne områder er vedligeholdt
  • Lys, vand og varme fungerer som det skal
  • Der bliver ryddet sne og fjernet blade
Odense Kommune
Odense Kommune

Vidensansvarlig sårsygeplejerske til Ældre- og Handicapforvaltningen

Odense

Kan du være frontløber på at skabe faglig udvikling af sårområdet, og er du samtidig dygtig til at behandle sår hos borgere i forskellige aldre og livssituationer? Så er det dig, vi håber at få som vores nye kollega.

Opgaven som vidensansvarlig sårsygeplejerske består i at bistå og supervisere den kommunale sygepleje i forløbene, så de er i stand til at tilgå sårproblematikker på et højt vidensniveau som sikrer en kvalificeret behandling til borgere, med den bedst mulige effekt og med fokus på både forebyggelse, rehabilitering og behandling.

Odense Kommune
Odense Kommune

Afdelingsleder til Rasmus Rask-skolens Ungemiljø

Odense

Rasmus Rask-Skolen søger afdelingsleder i skolens Ungemiljø, som består af to spor i skolens 6.-9. årgang.

Du indgår i skolens ledelsesteam som afdelingsleder i skolens Ungemiljø. Du har ledelsesmæssigt medansvar for, at relevante pædagogiske spørgsmål vedr. skolen kommer til drøftelse på teammøder, afdelingsmøder, pædagogiske møder samt personalemøder.

Som nærmeste leder for Ungemiljø vil du få ansvaret for

  • den pædagogiske ledelse med fokus på børnenes læring og trivsel
  • at være med til, at udvikle skolens ungedidaktik med et didaktisk og strukturelt greb
  • administrativ ledelse af skolens Ungemiljø
Odense Kommune
Odense Kommune

SOSU-elever til opstart sommer 2024

Er du social og god til at danne relationer med andre? Har du lyst til at gøre en forskel for borgere i Odense Kommune, der har brug for hjælp til hverdagen? Og vil du have fagligheden til at kunne løse opgaverne på den bedst mulige måde for de mennesker, du arbejder med?

Så er en SOSU-uddannelse noget for dig!

Odense Kommune
Odense Kommune

Sygeplejerske til Sundhedsforvaltningen, Lysningen

Odense S

Er du til en arbejdsplads i konstant udvikling, men samtidig med højt til loftet, og gode kollegaer, og brænder du for den komplekse sygepleje?

Du vil være ansat primært på Lysningen i afd. B. I afdeling B modtager vi primært borgere med særlige socialmedicinske problemstillinger, samt geriatriske borgere med almen funktionsnedsættelse kombineret med akut opstået forbigående sygdom.

Arbejdstiden er 37 timer ugentlig, primært dagvagter - enkelte aftenvagter kan forekomme - weekendvagt hver 4. uge.

Odense Kommune

Afdelingsleder til Beskæftigelsesindsatser for unge

Odense C

Er du en erfaren og balanceret leder, der stortrives med at skabe mening og resultater i en foranderlig og travl hverdag; så er 23 engagerende...

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Pædagog til Midgård Børnehus

Odense SV

Midgård Børnehus søger en pædagog, der brænder for at arbejde med stærke børnefællesskaber.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Pædagogmedhjælper til Børneborgen

Odense C

Børneborgens vuggestuegruppe Dragerne søger pædagogmedhjælper.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Myndighedsrådgiver til Ungerådgivningen

Odense C

Har du lyst og mod til at samarbejde med unge om at blive herre i eget liv i forhold til uddannelse, job m.m. eller gøre en forskel for...

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Social og sundhedsassistent til Bostedet Munkehatten

Odense SØ

Året 2024 bliver Munkehattens år!

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Værkstedsassistent til WG Produktion

Odense C

WG Produktion, Beskæftigelse- og Socialforvaltningen søger en handlingsorienteret kollega, til fast stilling 37 timer om ugen med tiltrædelse hurtigst muligt.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Faglig dygtig pædagog til Autismetilbuddet Hvedevangen

Odense SØ

Kan du sammen med dygtige kollegaer arbejde ud fra en anerkende og rehabiliterende tilgang, så borgerne i videst muligt omfang er aktører i eget liv?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Juridisk studentermedhjælper til Center for indsatser til Børn og Unge

Odense SØ

Er du nysgerrig på arbejdet som jurist, og har du mod på at omsætte dine teoretiske færdigheder til praksis, så søg en...

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV