
Søger madglad ildsjæl
Brænder du for god mad og ønsker du et socialt arbejdsliv med variation og mulighed for at påvirke et køkken i udvikling? Så er det måske dig, vi leder efter.
Vi søger en engageret og selvstændig kok eller ernæringsassistent. Du skal have lyst til at blive en del af et køkken med en flad organisation og solid hold-ånd.
Du bliver en del af et hus i konstant bevægelse, hvor vi dagligt serverer seks måltider for elever, kursister og øvrige gæster. Hverdagen er alsidig, tempoet er højt, og ingen dage er helt ens – det synes vi selv er en del af charmen!
Hvem er du?
- Du er uddannet inden for faget eller har relevant erhvervserfaring.
- Du er ansvarsbevidst, kan arbejde selvstændigt og har et godt overblik.
- Du trives på en arbejdsplads hvor tillid, respekt og godt humør vægtes højt.
- Du har flair for det grønne køkken, eller er villig til at udvikle dig her inden for.
Hvad tilbyder vi?
- En social arbejdsplads hvor sammenhold og respekt er i højsædet
- Et køkken hvor der laves mad til 150-300 mennesker dagligt.
- Arbejdstider med respekt for familielivet – 1 fast ugentlig aftenvagt. Weekendarbejde hver 4. weekend.
- Stilling på 37 timer.
- God pensionsordning.
- Mulighed for at præge dagligdagen.
Hvem er vi?
Dynamisk køkken med gensidig respekt og med troen på at vi alle gør vores bedste. Vi må gerne fejle – så siger vi pis. Måske griner vi af det. Og så rejser vi os i flok og kommer videre.
Vi vil have verdens bedste arbejdsplads, hvor vi alle er glade for at komme. Det kræver holdindsats, tillid – tillid til hinanden og troen på at vi alle gør vores bedste. Det kræver at vi må være ærlige overfor hinanden. Vi kan ikke være supermænd til alt, så vi skal kunne fortælle hinanden, hvis vi har en viden eller erfaring, der kan hjælpe en kollega med at blive endnu bedre. Gør vi det, bliver vi alle bedre.
Sådan søger du:
Send ansøgning og CV til Anne Mia på at@askov-hojskole.dk.
Der afholder løbende samtaler og vi ønsker opstart hurtigst muligt.
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte køkkenchef, Anne Mia på tlf. 7696 1805.