
Passioneret kok til spændende kunde i Aalborg
Ansøgningsfrist: 10. november 2025.
Er du faglært kok, kreativ og nytænkende i din tilgang til mad? Er du motiveret af at skabe gastronomiske oplevelser – både i det kolde og varme køkken? Så har vi måske jobbet til dig!
Bliv en del af et stærkt køkkenteam
ISS søger en talentfuld og kreativ faglært kok til vores team hos kunde i Aalborg. I samarbejde med 3 dedikerede kollegaer, vil du være ansvarlig for at skabe gastronomiske oplevelser til vores gæster i kantinen. Du vil referere direkte til køkkenchefen.
Vi tilbyder en alsidig stilling, hvor du kan udforske din kreative side med mad fra hele verden. Vores travle atmosfære sikrer, at der altid er fart på, men med glade gæster og en god teamånd.
Vi går meget op i et godt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden og med en afslappet jargon.
Arbejdsopgaverne spænder bredt, lige fra tilberedning af varm og kold mad til oprydning og opvask. Vi arbejder som et team og er fælles om at løse alle de opgaver, der er i et køkken.
Arbejdstiden er 37 timer om ugen med mødetid mandag til torsdag kl. 06.30-14.30 og fredag kl. 06.30-14.00. Der må forventes enkelte forskudte vagter, i forbindelse med arrangementer.
Opstart: snarest muligt, men vi venter gerne på den rette kandidat
Vi leder efter dig, som:
- Er faglært kok med en passion for at skabe lækre retter og øje for detaljen
- Har fødevaresikkerhed & rette mængder i fokus
- Er serviceminded og er god til at opbygge stærke relationer til kollegaer og gæster i kantinen
- Har et højt drive og trives med fart over feltet
- Er en holdspiller, klar til at hjælpe kolleger og gæster med diverse spørgsmål og opgaver, men er også i stand til at arbejde selvstændigt & holde tidsplanen
- Er punktlig og god til overblik og sans for detaljen
- Ved ansættelse skal du kunne vise straffeattest
Bliv en del af et stort gastronomisk netværk
I ISS er kernen i vores forretning service. Vi er motiveret af at skabe serviceoplevelser og gøre en forskel for vores gæster. Vi kan i kraft af vores størrelse og vores erfaring tilbyde dig et netværk af dygtige og kvalitetsbevidste kolleger – og et attraktivt gastronomisk arbejdsmiljø med fokus på kvalitet, innovation og sundhed. Vi tilbyder god sundheds- og pensionsordning, samt fri i weekender og helligdage.
Som en servicevirksomhed ønsker vi at yde en personlig indsats overfor vores kunder. Det er derfor vigtigt, at du er præsentabel og imødekommende overfor både kunder og kolleger samt er villig til at gøre en forskel for vores kunder.
Ansøgning
Send din ansøgning og CV via linket senest den 10. november 2025. Vi behandler ansøgningerne løbende, så søg allerede i dag. Vi ser frem til at høre fra dig.
For yderligere information om stillingen, kontakt venligst Køkkenchef Mikkel Hegelund på telefon nr. 22 28 12 39.