
Efterskolelærer til gastronomilinjen
Brænder du for mad, mennesker og formidling – og vil du være med til at give unge lyst og mod på gastronomiens verden?
Til vores Gastronomilinje søger vi en underviser, der kan planlægge og gennemføre undervisningen i samarbejde med linjens anden lærer.
Om gastronomilinjen
Undervisningen er primært praktisk med madlavning som omdrejningspunkt, men der indgår også teori og spændende ture ud af huset – fx til fiskehandleren, landmanden eller andre relevante samarbejdspartnere. Linjen består af ca. 25 elever med meget forskellige erfaringer i køkkenet, så det er vigtigt, at du kan motivere og inspirere både nybegyndere og de mere erfarne.
Om Risskov Efterskole
Vi er en skole, hvor vi bruger vores sanser og har åbenhed, respekt og fællesskab som nøgleord i hverdagen.
Du bliver en del af et levende og inkluderende miljø med 150 elever og 35 engagerede kolleger.
Læs mere om os på www.risskovefterskole.dk.
Vi forestiller os, at du:
- Kan varetage undervisningen på gastronomilinjen med en relevant uddannelse, fx lærer med linjefag i madkundskab, kok eller professionsbachelor i Ernæring og sundhed
- kan undervise eller være støttelærer i engelsk eller matematik
- undervise i valgfag
- har lyst til at tage aften- og weekendtilsyn som en naturlig del af efterskolelivet
- har lyst til at indgå i et engageret fællesskab med elever og kolleger
Vi tilbyder
- et dynamisk og hjertevarmt efterskolemiljø med fart på hverdagen
- samarbejde med kolleger, der brænder for både faglighed og fællesskab
- Stillingen er en fastansættelse på 81%
Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst
For mere info ring til forstander Else Marie Hansen 2287 1645 eller viceforstander Camilla Bro Klausen 4074 0212
Send din ansøgning til job@risskovefterskole.dk
Ansøgningsfrist mandag d 27.10.25
Samtaler tirsdag og onsdag i uge 45