ISS Facility Services A/S

Er du en dygtig madhåndværker med et stort overblik og vant til at lede?

ISS søger en erfaren og kvalitetsbevidst souschef til en vores high-end kunde i Tuborg Havn.
Du vil i tæt samarbejde med et team på 13 kollegaer være ansvarlig for at servere frokost til ca. 350 gæster dagligt, køre en til tider travl mødeservice, selskaber og styre opvasken.

Faglighed & stabilitet

Vi tilbyder en spændene og alsidig stilling, hvor du sammen med køkkenchefen skal lede et kreativt ungt team.

Dette hos en kunde med højt til loftet og høje forventninger. Vi arbejder hver dag for at imponere vores gæster med høje standarder og god stemning – og du har mulighed for at medbestemmende hvorledes vi bedst gør dette.

Serviceminded & kvalitetsbevidst

ISS er en servicevirksomhed og det er derfor vigtig, at du er smilende, præsentabel og imødekommende.

Du skal være villig til at engagere dig i huset samt dets brugeres hverdag, - for derigennem at skabe serviceoplevelser på daglig base. Det er blandt andet medvirkende til, at arbejdet blive sjovt – samtidig med at du får en bred berøringsflade med de mange mennesker, der har sin daglige gang i huset.

Den rette kandidat til stillingen har stor passion for mad og mennesker, samt en god portion ledelseserfaring.

Den rette kandidat kan sige ja til;

  • Du er faglært kok og har stor erfaring fra kantinebranchen og også gerne restaurations- eller hotelbranchen
  • Du har et stærkt servicegen
  • Du har et stort overblik og du kan bevare roen i pressede perioder
  • Du har erfaring med at køre større selskaber samt mødeforplejning
  • Du trives i et travlt miljø, du kan arbejde struktureret og målrettet i dette
  • Du har erfaring med MS Office og have grundlæggende IT færdigheder
  • Du drømmer om at være en del af et stærkt lederteam, som støtter hinanden
  • Vigtigst af alt: Du er en god kollega og leder, der forstår, at vi arbejder som et fælles team – og kun på den måde – kommer vi godt i mål

For den rette kandidat vil der være gode udviklings- og karrieremuligheder

Stillingen er på 37 timer ugentligt, mandag til fredag mellem 6.30 – 14.30. Der vil være aftenarrangementer, hvorfor vi forventer fleksibilitet ift. Arbejdstider.

Ansøgning

Hvis denne stilling har vækket din interesse, så send os gerne din ansøgning vedlagt CV via ovenstående link senest d. 31. oktober 2025. Vi holder samtaler løbende – så skynd dig at søge jobbet!

For yderligere information om stillingen kan du kontakte køkkenchef Tobias Linell på tlf. nr. 61967761 mandag til fredag ml. kl. 10:00 - kl. 12:00