
Slagter til nathold
Vi søger en engageret og erfaren slagter til vores nathold med start snarest muligt.
Om jobbet
Du bliver en del af et mindre, selvstændigt team på nathold, hvor samarbejde og fællesskab er naturligt, mens alle andre sover. Din primære opgave bliver produktion og pakning af ferske kvalitetsprodukter, klar til afgang samme dag til den danske kantine-, hotel- og restaurationsbranche.
Derudover deltager du i oprydning og lettere vedligehold af produktionsområdet. Du får grundig oplæring, og arbejdet foregår i et struktureret setup, hvor du har frihed under ansvar.
Arbejdstid: Søndag–fredag kl. 22.00–05.00.
Hvem er du?
Du er uddannet slagter – enten detail- eller gourmetslagter – og har erfaring med detailskæring og produktion af fødevarer. Du er kvalitetsbevidst, mødestabil og arbejder struktureret med dine opgaver, samtidig med at du har øje for, hvor du kan hjælpe, så alle opgaver bliver færdige til tiden.
Du trives i et team, hvor man både arbejder selvstændigt og mod et fælles mål. Du er hurtig på hænderne, fysisk robust, lærenem, har godt humør og er ikke bange for at tage fat, hvor der mangler hænder.
Arbejdsopgaver
- Detailudskæring af gris, kalv og oksekød
- Produktion af forskellige hakkede produkter
- Pakning af producerede varer
- Oprydning og lejlighedsvis let vedligehold
Kvalifikationer
- Uddannet detail- eller gourmetslagter
- Erfaring med produktion af fødevarer og kendskab til fødevarehygiejne
- Kan læse og skrive dansk
- Mødestabil og fleksibel
- Struktureret og målrettet
- Gode samarbejdsevner og evne til selvstændigt arbejde
- Evne til at arbejde i koldt miljø og tilpasse sig skiftende arbejdsforhold
- Kan fremvise straffeattest på forlangende
Sådan er det at arbejde hos Öxneholm
Når du arbejder hos Öxneholm A/S, kan du helt sikkert forvente at blive en del af en spændende virksomhed, hvor der altid er fart over feltet. Vi har desuden et stort fokus på trivsel. Det er vigtigt for os, at alle vores medarbejdere fungerer og trives. Vi tilstræber altid at have et godt fysisk, psykisk og sundt arbejdsmiljø for alle medarbejdere, uanset hvor man er placeret i organisationen.
Öxneholm har en flad organisationsstruktur, hvor der ikke er langt fra tanke til handling, og intern kommunikation bliver fx nemt klaret gennem vores medarbejderapp. Her får du både nyheder, finder vejledninger og svar på spørgsmål samt har mulighed for at dele din hverdag med dine kollegaer på tværs af afdelingerne.
Derudover kan du se frem til
- Fast arbejdstid søndag–fredag kl. 22.00–05.00 med betalte pauser
- Løn for 37 timer ugentligt, selvom du kun arbejder 35 timer
- Meget varierende arbejdsdage
- Løn efter kvalifikationer
- Gode personaleforhold
- Pensionsordning
- Sundhedsforsikring
- Mulighed for frokostordning
- Et fagligt kompetent og dynamisk team
Hvem er vi?
Öxneholm A/S er en velrenommeret fødevarevirksomhed med mere end 50 års erfaring i branchen. Vi leverer dagligt kvalitetskød til mange forskellige aktører inden for kantine-, hotel- og restaurationsbranchen, og du har garanteret smagt vores kød på nogle af dine yndlingsspisesteder.
Vi er ca. 70 passionerede kollegaer fordelt på produktion, ekspedition, distribution og administration, så vi er en stor og alsidig flok. Vi ved samtidig, at uden hinanden kommer vi ikke langt, så vi har stor respekt afdelingerne imellem.
Vi går højt op i kvaliteten af vores håndværk, og vi stræber altid efter at tilpasse os den enkelte kundes behov og ønsker. Men ud over at kvaliteten selvfølgelig skal være i orden, så har vi også et stort fokus på bæredygtighed og at opføre os ansvarligt. Vi gør tingene ordentligt, og vi arbejder konstant på at reducere vores klimamæssige fodaftryk. Vi stræber nemlig efter at være frontløber på den grønne omstilling i vores branche.
Er vi din nye arbejdsplads?
Kunne dette være noget for dig, så send dit CV og ansøgning til job@oxneholm.dk.
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte produktionschef Dennis Brandstrup på TLF 88 44 19 84.
Vi læser løbende ansøgninger og ansætter, når vi finder den rigtige kandidat – vent derfor ikke med at sende din ansøgning.