
ISS søger souschef til vores nye kunde VELUX i Hørsholm
Er du kreativ og nytænkende i din tilgang til mad? Brænder du for at skabe gastronomiske oplevelser af høj kvalitet til dine gæster? Vil du gå forrest for et team med fokus på faglighed, udvikling og trivsel? Så har vi muligvis en stilling for dig.
Bliv souschef i et team med fokus på kvalitet, samarbejde og kundekontakt
Til denne kunde leverer ISS en food-court kantineløsning til husets ca. 550 dagligt spisende gæster. Konceptet består af tre foodstations med hvert deres koncept. Maden serveres tallerkenanrettet på et højt kvalitets- og serviceniveau. Som souschef skal du i samarbejde med køkkenchefen sikre leverance af disse fire forskellige foodstations, hvor kvalitet står øverst på agendaen. Køkkenet består af 8 engagerede, dygtige og motiverede medarbejdere, der hver dag i et tæt samarbejde leverer et fremragende produkt til vores kunde. Det forventes, at vores kommende souschef er en holdspiller, der går forrest og viser vejen for det øvrige team.
Vi søger en souschef, som brænder for madlavningskunsten, har mod på at fremvise sine ideer, og er interesseret i at bidrage til at skabe et team i verdensklasse. Hvis du kan nikke genkendende til dette, så tror vi på, at dette er det rette sted for dig.
Stillingen er på 37 timer ugentligt i tidsrummet 06.30 – 14.30. Opstart pr. 1. oktober.
Kreativ, serviceminded og fleksibel
Du har erfaring fra restaurationsbranchen, og formår at sætte standarden højt for det produkt, der skal leveres hver dag. Du er en dygtig håndværker og et knivskarpt forbillede, der er villig til at gå en ekstra mil for et godt resultat og for dine kolleger. Derudover har du erfaring med at lave a la carte fra forskellige verdensdele. Du kommer til at stå for menuplanlægning med tanke på årstidens råvarer, hvor alt fra smag, teksturer, duft og anretning er afgørende. Endvidere er du ivrig efter at bruge din faglighed, kreativitet og foodpassion og brænder for at lave mad fra bunden af høj kvalitet hver dag.
Som person er du udadvendt, og kan tale med vores kunder, når de henvender sig. Det skal være vigtigt for dig at levere et højt serviceniveau hver eneste dag. Selv i de travleste perioder formår du at holde hovedet koldt og forblive fokuseret. Du er samarbejdsvillig og motiveres af udfordringer. Du er endvidere ambitiøs i din tilgang til jobbet, og du går aldrig på kompromis med kvaliteten. Derudover skal du kunne kommunikere på dansk og engelsk i både tale og på skrift.
Et stort gastronomisk netværk
Som en del af ISS kan vi i kraft af vores størrelse og vores erfaring, tilbyde dig et netværk af dygtige og kvalitetsbevidste kolleger. Vi vil med glæde hjælpe dig med at sikre faglig udvikling og spændende karriemuligheder.
Ansøgning
Send din ansøgning vedlagt CV via nedenstående link senest den 19. september 2025. Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte Kristin Eriksson på telefon nr. 61 94 52 31. Vi behandler ansøgninger løbende, og indkalder løbende kandidater til samtale.