
Hotel Toppen af Ebeltoft søger kok
Er du udlært kok med passion for ærlig mad, sæsonens råvarer og et stærkt arbejdsfællesskab i køkkenet? Så er det måske dig, vi mangler!
Vi søger en dygtig og engageret kok til en fast fuldtidsstilling i vores køkkenteam. Du bliver en del af et energisk hold med både erfaring og gåpåmod – hvor vi sammen skaber madoplevelser, der er jordnære, smagfulde og lavet med hjertet.
Om jobbet
- Fast fuldtidsstilling med arbejdstid weekender, helligdage og aften
- Opstart: efter nærmere aftale
- Du skal være udlært kok og gerne have erfaring fra både á la carte og selskabskøkken
- Du er mødestabil, ansvarsfuld, positiv og arbejder godt i et team med høj faglighed og god energi
Vi tilbyder
- En vigtig rolle i udviklingen af vores køkken, hvor vi laver klassiske retter med et nordisk twist – og Ebeltofts bedste smørrebrød til frokostgæster, private og virksomheder
- Indflydelse på menuer, koncepter og sæsonens retter
- En arbejdsplads med stor aldersspredning, godt humør og store ambitioner
- Et hotel med stærk lokal forankring og fokus på gæstfrihed
- Sundhedsforsikring og personalegoder
Dine ansvarsområder
- Daglig drift i samarbejde med team og køkkenchef
- Kvalitetssikring af mad og præsentation
- Fokus på friske råvarer, minimal spild og god køkkenøkonomi
- Medspiller i forhold til udvikling af menuer, sæsonkoncepter og events
- Overholdelse af hygiejne- og sikkerhedsstandarder
Lyder det som noget for dig?
Så send en kort ansøgning og dit CV til da@hoteltoppen.dk – vi holder samtaler løbende og ansætter, når vi finder den rette.
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores køkkenchef, Daniele Antonelli tlf. 6644 0255
Vi glæder os til at høre fra dig!
Om os:
Hotel Toppen af Ebeltoft er et hjertevarmt hotel med udsigt til hav, by og Nationalpark Mols Bjerge.
Vi bor i ikoniske bygninger tegnet af Friis & Moltke og driver et sted, hvor nærvær, fællesskab og lokal forankring går hånd i hånd med gode madoplevelser, fest og løjer og inspirerende møder og firmaevents.