
Isproducent / Gelato-producent til vores nyåbnede butik på Damhustorvet i Rødovre
For english version see below.
Vi søger en passioneret ismager til vores køkken, der har lyst til at producere masser af lækker is i samarbejde med det øvrige køkkenteam. Med gode råvarer tryller du mælkeis og sorbeter frem i høj kvalitet til butikken – og til særlige arrangementer.
Din hverdag vil også bestå af forberedelse (mise en place), egenkontrol, modtagelse af ordrer, opfyldning, rengøring, opvask samt hjælp i butikken, hvis det kræves. Det er vigtigt, at du trives med at arbejde selvstændigt og samtidig er en teamplayer, som sætter en ære i en god overlevering.
Den rette is-elsker til jobbet:
Vi forestiller os, at du:
- Har erfaring fra konditori, bageri eller produktion af is/desserter
- Gerne er uddannet kok, konditor eller bager – men det er ikke et krav
- Har en positiv indstilling og lyst til at lære (vi skal nok lære dig det!)
- Er fleksibel med arbejdstider
- Taler dansk og/eller engelsk
Vi tilbyder 37 timer om ugen, en god lønpakke med bl.a. frokostordning, sundhedsforsikring og pension. Arbejdstiden fordeles på dag-, aften-, weekend- og helligdage efter aftale – med garanteret fri hver tredje weekend.
Er det noget for dig?
Send din ansøgning, CV, billede og referencer til: ismager@ismageriet.dk
Vi afholder samtaler løbende og ønsker opstart snarest muligt.
Har du yderligere spørgsmål omkring stillingen, så tøv ikke med at kontakte køkkenchef Mathias Mortensen på mathias@ismageriet.dk
Læs mere om os på www.ismageriet.dk eller Facebook
Skriv venligst i din ansøgning, at du fandt jobbet på Jobindex.
Gelato Maker / Ice Cream Producer for our newly opened shop at Damhustorvet in Rødovre
We are looking for a passionate gelato maker to join our kitchen team and help produce delicious ice cream using high-quality ingredients. You'll be crafting both dairy ice creams and sorbets for our shop and special events.
Your workday will also include prep work (mise en place), quality control, order receiving, restocking, cleaning, dishwashing, and occasionally helping in the shop when needed.
To thrive in this role, you need to be comfortable working independently and be a true team player who takes pride in smooth handovers.
The right ice cream lover for the job:
We expect you to:
• Have experience from pastry, bakery, ice cream, or food production
• Preferably be trained as a chef, pastry chef, baker, or gelato maker (not required)
• Bring a positive attitude and enthusiasm for making great ice cream (we'll train you!)
• Be flexible with working hours
• Speak Danish and/or English
We offer a 37-hour workweek, with a competitive salary package that includes lunch, health insurance, and pension. Working hours are distributed across days, evenings, weekends, and holidays – with every third weekend off guaranteed.
Interested?
Send your application, CV (including a recent photo), and references to ismager@ismageriet.dk – or contact us directly for a chat.
We are conducting interviews on a rolling basis and hope to fill the position as soon as possible.
If you have further questions about the position, don’t hesitate to contact our Head of Kitchen, Mathias Mortensen at mathias@ismageriet.dk
Learn more about Ismageriet at www.ismageriet.dk or Facebook
Please mention in your application that you found this job on Jobindex.