Restaurant Herthadalen
Lejre

Kok

Som kok på Herthadalen vil du blive en del af det faste hold i køkkenet. Her er det vigtigt, at du kan lide at have højt tempo på arbejdsdagen og fungerer godt socialt. Løbende vil der være mulighed for at mærke og dufte til spæde råvarer, som netop er trukket op af jorden fra vores egen grøntsagsmark.

Konkret søger vi kokke, som er mødestabile, har gåpåmod, og som kan involvere sig i alle opgaverne i køkkenet. Vi vil forvente, at du tilgår dine arbejdsopgaver med højt engagement, og et stort smil samt kunne lede og fordele opgaver. Derudover er det afgørende, at du har en forkærlighed for gode råvarer, da vi ligger midt i skoven og benytter os af sæsonens grønt og vildt.

HVEM ER DU?

  • Har erfaring med både a la carte og selskaber.
  • Er klar på weekendarbejde, da vi primært lever af selskaber.
  • Ønsker at fremme lokale og sæsonbaserede råvarer og heraf implementere det i alt fra dagsmøder til bryllupper og store virksomhedsevents.
  • Bidrager med gåpåmod, positiv attitude og forstår vigtigheden af fællesskabet mellem alle afdelinger og mennesker i restauranten.
  • Har bil – elektronisk løbehjul eller syvmilestøvler (Da vi ligger et stykke ude i skoven, kræver det, at man selv kan komme frem og tilbage – evt. via Lejre St. som ligger 3,5km. væk)

PRAKTISK INFO

  • Lønsats sættes efter kvalifikation.
  • 37 timers arbejdsuge.
  • Fri hver anden weekend.