
Kok
Er du udlært kok med passion for ærlig mad, sæsonens råvarer og et stærkt arbejdsfællesskab i køkkenet? Så er det måske dig, vi mangler!
Vi søger en dygtig og engageret kok til en fast fuldtidsstilling i vores køkkenteam. Du bliver en del af et energisk hold med både erfaring og gåpåmod – hvor vi sammen skaber madoplevelser, der er jordnære, smagfulde og lavet med hjertet.
Om jobbet
- Fast fuldtidsstilling med arbejdstid weekender, helligdage og aften
- Opstart: Gerne 1. juni eller efter aftale
- Du skal være udlært kok og gerne have erfaring fra både á la carte og selskabskøkken
- Du er mødestabil, ansvarsfuld, positiv og arbejder godt i et team med høj faglighed og god energi
Vi tilbyder
- En vigtig rolle i udviklingen af vores køkken, hvor vi laver klassiske retter med et nordisk twist
- Indflydelse på menuer, koncepter og sæsonens retter
- En arbejdsplads med stor aldersspredning, godt humør og store ambitioner
- Et hotel med stærk lokal forankring og fokus på gæstfrihed
- Sundhedsforsikring og personalegoder
Dine ansvarsområder
- Daglig drift i samarbejde med team og køkkenchef
- Kvalitetssikring af mad og præsentation
- Fokus på friske råvarer, minimalt spild og god køkkenøkonomi
- Medspiller i forhold til udvikling af menuer, sæsonkoncepter og events
- Overholdelse af hygiejne- og sikkerhedsstandarder
Lyder det som noget for dig? Så send en kort ansøgning og dit CV til driftschef Niels Bonkegaard via linket nedenfor – vi holder samtaler løbende og ansætter, når vi finder den rette.
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte driftschef tlf. nr. 20940677.
Om os:
Hotel Toppen af Ebeltoft er et hjertevarmt hotel med udsigt til hav, by og Nationalpark Mols Bjerge.
Vi bor i ikoniske bygninger tegnet af Friis & Moltke og driver et sted, hvor nærvær, fællesskab og lokal forankring går hånd i hånd med gode madoplevelser, fest og løjer og inspirerende møder og firmaevents.
Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.