
Vi søger faglærere med håndværksbaggrund til værkstedsforløbet på maskinmesteruddannelsen
Vær med til at forme fremtidens maskinmestre, der er klædt på til at lede vejen inden for grøn omstilling, bæredygtighed og energioptimering.
Vi vil mere, vi skal mere og vi kan mere. Flere og flere unge søger ind på vores maskinmesteruddannelse. Flere og flere brancher og virksomheder har opdaget maskinmesterens kompetencer og kvaliteter – og de står i kø efter vores nyuddannede maskinmestre. Vi søger derfor håndværksuddannede faglærere til vores værkstedsforløb i Lyngby. Værkstedsforløbet drejer sig om de første tre semestre og dækker grundlæggende discipliner som svejs, spån og montage og derudover teoretiske og praktiske fag som fx El-teknik, motor og pneumatik.
Vi har høje ambitioner, både for de studerende og som uddannelsesinstitution, og vi arbejder hele tiden på at give de studerende den bedst mulige faglige, sociale og læringsmæssige ramme omkring deres uddannelse.
Sammen med vores dygtige og engagerede studerende og ansatte skal vi sikre, at vores uddannelsesudbud, institution og arbejdsplads forbliver relevant og efterspurgt i samfundet omkring os. For de unge, for virksomhederne og for kommende ansatte. En langsigtet plan er lagt, og vi er derfor altid på udkig efter nye og dedikerede kolleger og medarbejdere, der har lyst til at tage på rejsen sammen med os.
Dine kvalifikationer
Er du uddannet smed eller har du en baggrund, der har givet lignende kompetencer? Måske har du yderligere relevant erfaring med én eller flere af disciplinerne; montage, pneumatik og/eller hydraulik, teknisk dokumentation (Inventor), motorlære?
Har du relevant erhvervserfaring og lyst til at omsætte din viden og erfaring til undervisning og uddannelse af maskinmesterstuderende? Du kan også være nyuddannet med lyst til at dele alt det du har lært. Kan du formidle dine egne erfaringer på en måde, der vækker interesse hos de studerende?
Vores helt nye studerende kommer med en gymnasial baggrund, så det er nyt for dem at arbejde med de fag der er på værkstedsforløbet. Altså, de studerende har brug for dig, vi har brug for dig – og vi hjælper dig med at komme i gang, hvis undervisning er nyt for dig.
Du skal kunne lide at samarbejde på tværs i en organisation med mange fagligheder og være parat til at dygtiggøre dig indenfor dit faglige område og på det at undervise. Med dig på holdet får vi en kollega, der ligesom os andre får energi af at se de studerende lykkes. De studerende vil være afhængige af, at du forstår at omsætte teori til praksis og kan gøre formidlingen og undervisningen levende, nærværende og relevant.
Ansøgning og kontakt
Ansættelse vil ske som faglærer. Aflønning sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Uddannelsesforbundet. Stillingen er på fuldtid eller deltid og ønskes besat pr. 1. august 2025.
Der vil være aftenundervisning ca. fra klokken 12:30 til 20:00 nogle gange om ugen over et semester.
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte studieleder, Anne Mette Knudsen på amkn@teknika.dk eller teamleder, Christian Abildgaard på chab@teknika.dk.
Ansøgning med relevante bilag, herunder uddannelsespapirer sendes ved at klikke på knappen ”Ansøg”. Ansøgningsfrist er fredag den 13. juni 2025, klokken 12. Samtaler foregår i uge 25/ 26.
Vi ønsker en medarbejderstab, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset køn, kulturel og etnisk baggrund at søge stillingen.
Teknika er landets ældste maskinmesterskole med ca. 975 studerende og flere end 70 ansatte, hvor vi har uddannet maskinmestre siden 1906. På Teknika suppleres moderne ledelses- og organisationsfag med de klassiske maskintekniske og praktiske fag, så en færdiguddannede maskinmester mestrer både mennesker og maskiner. Vores uddannelse er et kvalitetsstempel, der åbner døre og giver arbejde både til vands, på land og på ledelsesgangen.
Du kan følge MSK på www.teknika.dk, LinkedIn og Facebook.
Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.