
Køkkenmedarbejder til udportionering
Hos Sæsonens er vi stolte af at lave og levere mad af høj kvalitet til ældre og andre med behov i vores samfund. Vi ved, at god mad er en vigtig del af livet – og vi ønsker at gøre det så nemt og bekvemt som muligt for vores kunder at få et velsmagende måltid. Vi leverer færdigretter til visiterede borgere i 24 kommuner – og grundet vækst søger vi nu nye, kompetente medarbejdere.
Vi holder til i Bjæverskov ved Køge og søger en medarbejder til primært at arbejde i vores udportioneringsafdeling, hvor maden klargøres og udportioneres i bakker, inden de bliver folieret. Det er en fordel, hvis du er fleksibel og også har mod på at hjælpe til andre steder i produktionen ved behov.
Stillingen er fuldtid.
Arbejdstider:
- Mandag – torsdag: kl. 7.00 – 14.30
- Fredag: kl. 7.00 – 14.00
Ingen weekendarbejde
Vi forventer, at du:
- Har erfaring fra storkøkken, catering, pakkeri eller lignende
- Arbejder effektivt og har sans for struktur og detaljer
- Er en holdspiller med godt humør
- Er mødestabil og ansvarsbevidst
- Trives med rutiner og fysisk aktivitet i et travlt arbejdsmiljø
Det er en fordel, hvis du har kendskab til fødevarehygiejne og HACCP.
Vi tilbyder:
- Løn og arbejdsforhold efter overenskomst
- En spændende arbejdsplads i vækst
- Gode kollegaer og et stærkt fællesskab
- Strukturerede arbejdsdage og faste skemaer
- Mulighed for fleksible mødetider
Ansøgning og CV sendes til:
Asger Balle, Direktør via "Ansøg"-knappen.
Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os – eller læse mere på saesonens.dk.
Vi glæder os til at høre fra dig!
Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.