Tag dit næste skridt i arbejdslivet her

Træt af først at komme hjem til natmad – eller er du af andre grunde klar på jobskifte? Her på Danmarks største jobportal finder du altid flest jobmuligheder. Samtidig får du vigtige værktøjer og vores bedste råd, så du kommer godt videre!

Søg efter nyt job

Gå i den rigtige retning med de her 4 skridt1. Hav dit CV på Jobindex og bliv matchet

Kom lettere i betragtning til ledige stillinger, når du har et online CV hos Jobindex – uden at du selv behøver være opsøgende. For ikke nok med at landets virksomheder har adgang til dig her, så har vi en hel afdeling af rekrutteringskonsulenter, der hver dag matcher og kontakter profiler med relevante jobmuligheder. Ofte opfordrer vi dig til at søge jobbet tidligt i processen. Vi matcher og er opsøgende på dine vegne – alt det kræver er dit CV på Jobindex. Skal vi også finde dig?.2. Tag talenttesten og (gen)opdag dine styrker

Er dine stærkeste sider dem, du selv tror? Prøv testen – svaret kan let komme bag på dig. Vejen til mere jobglæde går gerne hånd i hånd med at bruge dig selv på de parametre, som du (naturligt) er god til. Det sørger vores professionelle Talenttest for at sætte lys på! Her får du overblik over de styrker, du har tillært dig – og også dine menneskelige styrker, som er nemme selv at komme til at overse. Husk at gemme svaret så du nemt kan teste dig selv løbende og mærke udviklingen..
3. Brug de gode råd om alt fra ansøgning til jobsamtale
Se flere gode råd her


4. Tænk over lønsnakken på forhånd

Det er let at føle sig usikker, når man sidder til en lønforhandling i et nuværende job eller taler løst om løn til en jobsamtale. Så tænk over alt det med løn inden du sidder i situationen. Du får mest ud af at være realistisk i din tilgang, men underkend aldrig din egen værdi. Få vigtig inspiration til lønsnakken her.