Her kommer du godt videre med jobskiftet

Her på Danmarks største jobportal finder du altid flest jobmuligheder, som du let kan søge. Og det er også her, du finder de vigtige værktøjer og features, der gør din jobsøgning skarpere – så du kommer godt videre i karrieren!

Søg efter nyt job

Er du vokset fra din arbejdsplads?

Kender du følelsen, eller er du bare nysgerrig på noget nyt? Så skift dig selv ind, når du skifter job. Vigtigt er det, at du ikke overser dine egne kompetencer – kend dit talent. Er det som du tror?

Derfor skal du holde fokus på dit CV

Mindst 8 ud af 10 arbejdsgivere læser dit CV, før de overhovedet kigger på din ansøgning. Det er den vej rundt, det går. Så dit CV spiller den vigtigste rolle som døråbner. Så tænk smart og lad dit CV arbejde for dig.Gør det godt til jobsamtalen

En vellykket jobsamtale kan være det sidste skridt, inden du får tilbudt drømmejobbet. Men mange oplever nervøsitet, og at det er svært at være forberedt på både spørgsmål og give gode svar. Hvis du kan genkende dig selv i det, så kan det være en god idé at træne på forhånd.

Skriv ansøgninger, der overbeviser

Når du skriver ansøgningen så husk, at CV’et læses først, så du vil noget andet med selve ansøgningen. Nemlig bakke overbevisende op om CV’et, hvor du i ansøgningen viser noget af dig selv fremadrettet – værdi som virksomheden kan se sig selv i. Læs vores gode råd her.Tænk over lønsnakken på forhånd

Det er let at føle sig usikker, når man sidder til en lønforhandling i et nuværende job eller taler løst om løn til en jobsamtale. Så tænk over alt det med løn inden du sidder i situationen. Du får mest ud af at være realistisk i din tilgang, men underkend aldrig din egen værdi. Få vigtig inspiration til lønsnakken her.