Kommende studiemesser

Kommende studiemesser

Mød os fra Jobindex på studiemesser rundt omkring i landet, hvor du blandt andet kan få rådgivning til din jobsøgning, dit CV og ansøgning. Vi opdaterer listen løbende, så du altid kan se, hvor du kan møde os næste gang.

Studiemesse Aarhus

September 2020 – datoer kommer

På en SU kan det godt være svært at få pengene til at række, men det er der heldigvis råd for! Der er gode tilbud at hente på alt lige fra forsikringer til biografbilletter, når et hav af virksomheder, over tre dage, indtager Aulaen med deres stande. I Vandrehallen kan du møde forskellige foreninger og organisationer, der også kan være relevante og interessante at kende, både som ny og gammel studerende i Aarhus.

DSE, Aalborg & Lyngby

Aalborg 7.-8. oktober 2020

DSE-messerne i Aalborg og Lyngby er for dig, som læser til ingeniør eller gerne vil ind i branchen. På messen finder du en bred skare af ingeniørvirksomheder, som glæder sig til at fortælle dig om deres dagligdag og hvilke muligheder, de kan tilbyde dig som start på din karriere. På messen kan du skabe gode kontakter, få inspiration til fremtiden og måske endda score praktikpladsen, projektsamarbejdet eller drømmejobbet?