Samtykke til nyhedsbrev for jobsøgere


Jobindex A/S må sende mig nyhedsbrev på e-mail med tips, guides og baggrundsviden inden for fx ansøgning, CV, jobsamtale eller karriereskifte, invitationer til events samt om vores services. Derudover også information om messer og arrangementer afholdt af Jobindex og Jobindex koncernens selskaber (StepStone, it-jobbank, IDG Kurser, Computerworld Events og Computerworld) samt samarbejdspartnere (Mannova, Actee og DSE) og konkurrencer.

Jobindex må indsamle og bruge data om mig og de oplysninger, som er i min profil til at målrette indholdet i nyhedsbrevet, så det bliver så relevant for mig som muligt.

Mine data vil blive opbevaret af Jobindex A/S, som jeg altid kan kontakte, hvis jeg har spørgsmål eller ønsker vedr. data om mig og mine aktiviteter.

Jeg kan til hver en tid afmelde mig nyhedsbrevet ved at klikke på ”Afmeld nyhedsbrev” i bunden af mailen eller via min brugerprofil.

Kommer der fremover andre relevante produkter, samarbejdspartnere eller måder at kommunikere på, må Jobindex A/S benytte dette samtykke til at orientere mig og spørge mig, om jeg ønsker at opdatere mit samtykke eller data om mig.

Læs Jobindex' persondatapolitik, hvis du ønsker information om de data, Jobindex har om dig og muligheden for at opdatere data.

Annonce: