Sådan virker CV-databasen

Hos Jobindex bygger vi bro mellem jobsøgende og virksomheder. Én måde at gøre det på er via Jobindex' CV-database. Har du et CV, kan du blive kontaktet på flere måder.

Når vi har fundet et jobopslag til dig

  1. Du får en mail med ordene "dit CV er blevet kontaktet" – det betyder, at en rekrutteringskonsulent fra Jobindex har fundet et jobopslag, der matcher de oplysninger, du har indtastet.
  2. Du bliver opfordret til at søge stillingen hos virksomheden, som selv varetager rekrutteringsprocessen. Har du brug for råd og vejledning, skal du kontakte virksomheden direkte.
  3. Hvis du intet foretager dig, får du tilsendt en reminder inden for en uge. Hvis du ikke ønsker at søge stillingen, opfordrer vi dig til at tilkendegive, at jobbet ikke er et match, så du ikke modtager flere beskeder om jobbet.
  4. Er du interesseret, og tilkendetiver det, placerer jobbet sig under "Gemte jobs", og du får efter syv dage en reminder om at søge jobbet.

Og husk, at du bør reagere prompte, når du bliver kontaktet. Det kan gå stærkt.

Når du bliver udvalgt i en rekruttering

  1. Når du bliver udvalgt i en rekrutteringsproces, som Jobindex står for, har vi matchet dit CV med en ledig stilling. Processen er forskellig alt efter, hvem virksomheden er, og hvilken kandidat virksomheden søger.
  2. Rekrutteres du af Jobindex, aftaler du sammen med os et telefon- eller videointerview, hvor du uddyber din erfaring og motivation for at søge jobbet. Skal det gå stærkt, går du måske direkte til jobsamtalen i virksomheden.
  3. Du kan sagtens være i proces til mere end én stilling hos forskellige rekrutteringsfirmaer eller virksomheder. Husk blot at give besked, så vi kan tage højde for forskellige deadlines.

Det er ikke kun Jobindex, der kan stå for rekrutteringer gennem vores CV-database. Vores kunder, dvs. virksomhederne, har også mulighed for at henvende sig direkte til dig gennem os, uden vi er involveret. Processen ovenfor vil variere fra arbejdsplads til arbejdsplads.

Uanset fremgangsmåde er der, hvis du lægger dit CV online og sørger for at opdatere det, ikke langt til drømmejobbet.

Upload dit CV