Sådan virker CV-databasen

Hos Jobindex bygger vi bro mellem jobsøgere og virksomheder. Én måde at gøre det på er via vores CV-database.

Hvornår kontakter vi dig via dit CV?

Har du et CV, kan du blive kontaktet på flere måder:

  1. Du kan blive kontaktet af Jobindex.
  2. Du kan blive kontaktet af en virksomhed, der bruger Jobindex.

Bliver du kontaktet af Jobindex, bliver du enten matchet med et job af en af vores match-konsulenter, eller også bliver du udvalgt til en rekrutteringsproces, som Jobindex håndterer for en kunde.

Bliver du kontaktet af en virksomhed, der bruger Jobindex, bliver du enten udvalgt af en kunde, der har en jobannonce hos os, eller også bliver du udvalgt af en kunde, der kigger i CV-databasen – uden at have slået en stilling op på Jobindex.

Online eller offline CV

Du vælger selv, om dit CV skal være online eller offline. Det har betydning for, om vi – og andre virksomheder – kan kontakte dig:

  • Du kan kontaktes af både Jobindex og virksomheder, hvis dit CV er online.
  • Du kan kontaktes af virksomheder, du har valgt at følge, hvis dit CV er offline.

Sådan kontakter vi dig

Fælles for alle henvendelser på baggrund af dit CV er, at du modtager en mail, hvor du kan se, hvem der gerne vil i kontakt med dig. Her får du også et link til henvendelsen.

Hvordan processen ser ud efterfølgende, afhænger af, om det er os eller en anden virksomhed, der kontakter dig:

  • Kontakter Jobindex dig, bliver du – enten på mail eller telefon – bedt om at vurdere, om du er interesseret eller ikke er interesseret i jobbet. Uanset hvad kræver det i sidste ende, at du søger jobbet ved at sende en ansøgning.
  • Bliver du kontaktet af en virksomhed, der bruger Jobindex, kan processen variere fra virksomhed til virksomhed. De fleste ønsker, at du kigger nærmere på jobannoncen eller ringer dem op, hvis ikke dit telefonnummer er tilgængeligt.
Upload dit CV