Sådan kan du bruge ventetiden...


Sådan kan du bruge ventetiden...

Flygter du fra dit rod? Er du næsten flov over at få uventede gæster? Føler du, at du bruger al for meget tid på at have dårlig samvittighed over, at du alligevel ikke får ryddet op? Stjæler rodet din energi?

Du er ikke alene

Med de bedste intentioner, er du sikkert, indtil flere gange, gået i gang med den store oprydning. Du har fået skilt dig af med en masse ting og smidt mange poser på containerpladsen – men du er stadig ikke kommet i bund. Hver gang du vender ryggen til, kommer rodet snigende igen. Virker det bekendt? Hvis du drømmer om et liv i frihed, et liv, hvor du med god samvittighed kan slappe af og bare nyde livet, er der håb forude.

Hemmeligheden bag orden

Det er nemmere end du tror og orden er ikke kun for de udvalgte, det er også for dig. Der er stor forskel på uorden og på rod. Uorden er det, vi alle har i vores dagligdag. Det kommer og går. Rod derimod, er ting, der er blevet glemt. Ting, der er havnet på en tilfældig mellemstation - det kan være sofaen eller loftet - men det er ting, der ikke er blevet fulgt på plads eller til dørs. Alle ting skal bo et sted, og alle ting skal have en brugs- eller affektionsværdi for dig. Ellers er det bare fyld – og rod.

Der er en udløbsdato på alt

Det er nemt nok at se, når mælken har ramt datoen; men det er noget sværere, når det handler om den dyre jakke, der egentlig ikke fejler noget. Udover, at du ikke bruger den mere, selvom du har prøvet nok så mange gange at pifte den op med både tørklæder og andet pynt. Eller de gamle måtter til bilen. Du har købt nye, og de gamle, nu reservemåtter, ligger på 3. år og venter på en renæssance. Den kommer aldrig.

Dagen rette dag kommer heller aldrig

Den helt rigtige dag for at komme i gang med oprydningen findes ikke. I hvert fald ikke hvis du går og venter på den. Der er kun en vej. Det er dig, der skal træffe beslutningen om at gå i gang med oprydningen. Ved at rydde op og få bedre orden, får du frigjort en masse energi til fri afbenyttelse. Gør det nu inden et nyt arbejde vil kræve dig og al din energi. Der er alt at vinde.

Gratis minikursus

www.farvelrod.dk kan du tilmelde dig et gratis minikursus. Minikurset og de efterfølgende nyhedsbreve sætter dig godt i gang med den sikre oprydning. Du får masser af tips og trick til, hvordan du kan få mere orden i hverdagen. Du kommer til at se dit rod med helt nye øjne, og det bliver nemmere, end du tror, at rydde op.

Med venlig hilsen
Lena Bentsen
Oprydningsekspert

Annonce: