Vil du arbejde med eksport?

Så har vi gjort det nemt for dig at finde job via vores eksportjob-database. Jobindex har oprettet en særlig CV-database for jobsøgende, der gennem deres baggrund eller uddannelse har en specialviden om kultur og sprog i specifikke lande.

Databasen gør det meget nemt at finde job, hvor din baggrund og specialviden er en stor fordel.

Guide, tips og inspiration

Vil du arbejde med eksport? Få tips, inspiration og vejledning:

  • Udvid dit netværk
  • Få tips til jobsøgningen
  • Guide til freelancekonsulenter
  • Tilmeld dig kurser og workshops
  • Gratis danskundervisning
  • Få overblik over relevante events
Andre tjenester

Det tager kun 5 minutter. Indtast dit CV med de mest basale oplysninger. Dette vil gøre det nemt for virksomheder at finde dig.

Slip for at skulle tjekke, om der er slået nye spændende stillinger op.

Din udenlandske medarbejder kan modtage gratis danskundervisning

Alle undersøgelser viser, at en hurtig og effektiv tilegnelse af basal danskkundskaber er en af de vigtigste faktorer for, at udenlandske arbejdstagere får succes med jobbet i Danmark.

Danskkundskaber og viden om dansk kultur og samfundsforholds sikrer, at den udenlandske arbejdstager får lettere ved at falde til at på arbejdspladsen og i det sociale liv i fritiden.

I Danmark har alle udlændinge et retskrav på at modtage gratis og målrettet undervisning i sprog, kultur og samfundsforhold i tre år efter ankomsten til landet ved et af landets sprogcentre. Nærmere oplysninger om tilbuddet fås ved dit nærmeste sprogcenter, se dedanskesprogcentre.dk.