Søg efter nyt job


Søg job hurtigere med QuickApply

Selvom ansøgninger skal være målrettede, er der mange gentagelser. Med en QuickApply-profil skal du kun indtaste dine oplysninger en enkelt gang, og så er du klar til at søge job – hurtigt.

Få QuickApply-profil

Vi er din faste rekrutteringspartner

Jobindex kan hjælpe dig med at annoncere, finde og udvælge de rigtige profiler samt styrke virksomhedens image som arbejdsplads.

Jobindex er Danmarks største jobportal

Find nyt job eller nye medarbejdere hos Jobindex. Vi giver den mest komplette oversigt over ledige stillinger i Danmark. Jobindex er en job-søgemaskine, der søger efter jobannoncer i over 500 jobbørser og jobsider i Danmark, inklusiv Jobnet. Vi formidler dagligt tusindvis af ledige job inden for alle brancher, så start din jobsøgning på Jobindex og kom snart i arbejde.

Vi har Danmarks største CV-database med mere end 120.000 CV'er. Det er nemt, hurtigt og fortroligt at indtaste dit CV på Jobindex. Desuden kan du via vores Jobagent service indtaste, hvilken type stilling du søger, og hver dag få tilsendt en e-mail med relevante job. Jobindex har også 50 rekrutteringskonsulenter, der dagligt arbejder på at matche ledige stillinger med landets bedste kandidater.