Jobannonce: Brænder du for arbejdet med de mindste børn, og ønsker du et arbejdsliv, hvor der er tid til fordybelse, leg og nærvær?

Gem
Vallensbæk Kommune Brænder du for arbejdet med de mindste børn, og ønsker du et arbejdsliv, hvor der er tid til fordybelse, leg og nærvær?

Vallensbæk Kommune

Vi søger dagplejere, der brænder for arbejdet med kommunens mindste børn, og som har lyst til at være med til fortsat at udvikle vores velfungerende dagpleje.

Du har måske en baggrund som pædagog/pædagogmedhjælper og har nu lyst til at skabe din egen arbejdsdag med nærvær, omsorg og tid til en lille børnegruppe. Det kan også være, at du har en helt anden baggrund, men kan se dig selv skifte spor, og så er vi klar til at hjælpe dig godt og trygt ind i jobbet.

Som dagplejer ansættes du til at passe fire børn mellem 0 og 3 år i eget hjem. Det er derfor et krav, at du er bosat i Vallensbæk Kommune, og at dit hjem kan indrettes, så det kan danne rammen om gode pædagogiske læringsmiljøer for børnene. Du bliver en del af et kollegialt netværk med andre dagplejere, som mødes til fælles aktiviteter og udflugter i løbet af ugen.