Jobannonce: KØKKENCHEF TIL 1-MANDS KANTINE

Meyers Kantiner

KØKKENCHEF TIL 1-MANDS KANTINE

Til en af vores kantiner i trekantsområdet søger vi en køkkenchef med lyst til en varieret arbejdsdag med en kombination af madlavning, værtskab, og administrativt arbejde.

Det er vigtigt, at du har et højt serviceniveau, er fagligt dygtig og passioneret omkring dit fag. Du brænder for kvalitet i alt, hvad du foretager dig og har øje for detaljerne, såvel de gastronomiske som de økonomiske. Du stiller krav til dig selv og er ikke bange for at blive udfordret.

Som køkkenchef må du til enhver tid optræde servicemindet og professionelt, og det er vigtigt, at du er fleksibel.

Der er tale om en fuldtidsstilling, og arbejdstiden er typisk mandag til fredag kl. 7.00-15.00. Der vil dog forekomme enkelte arrangementer og møder udenfor normal arbejdstid.

Meyers Kantiner
Indrykket: