Jobannonce: Lager- og produktionsmedarbejdere til drift af vores lager, automatiske produktionslinjer og blanderier på vores fabrik i Odense

UnileverLager- og produktionsmedarbejdere til drift af vores lager, automatiske produktionslinjer og blanderier på vores fabrik i Odense

Unilever

Vores fabrik i Odense udvider produktionen og som følge heraf har vi fokus på at tiltrække dygtige og engagerede medarbejdere, som ønsker at udvikle sig. Vi forventer, at du er forandringsparat og brænder for at være med til at optimere vores anlæg og processer.

Til vores linjer og blanderi søger vi primært tekniske operatører, som har en relevant uddannelse såsom procesoperatør, industrioperatør, smed, elektriker eller anden relevant håndværksmæssig uddannelse.

Vi tilbyder et job, hvor du vil få en spændende og varieret hverdag med fart over feltet. Du vil blive lært op i at køre vores ind- eller udgående lager, produktionslinjer eller vores blandeanlæg. Der arbejdes på 3-holdsskift, og man skal være villig til at arbejde på forskellige skift.

Indrykket: 

Andre relevante job