Vejen til de bedste kandidater


Vejen til de bedste kandidater

Sådan søger du

Det er ligetil at søge i CV-databasen. Du kan søge på fritekst som fx ”engelsk”, en certificering eller en fag-forkortelse, eller benytte de filtre, der allerede eksisterer.


Tip!
ctrl
(cmd ⌘ på Mac)
Ved at holde ctrl-tasten inde (cmd ⌘ på Mac) kan du vælge flere jobkategorier og geografiske områder i samme søgning.
Kombinér søgeord for bedre resultater Hvis du fx leder efter en indkøber kan du indtaste ”indkøber buyer purchaser procurement indkøbschef” (husk mellemrum). Systemet leder efter CV’er, hvor ordet indkøber buyer purchaser procurement eller indkøbschef indgår.

Tilbage til toppen

Kommandoer

I søgefeltet ”Søgeord og CV-numre” er der en række kommandoer, du kan bruge til at optimere din søgning med.


Tip!
*
asterisk
- Hvis du skriver * efter den vigtigste del af et ord, så vil alle endelser på ordet dukke op i søgningen (Eksempel: Undervis* giver CV’er, hvor ordene underviser, undervisning, undervise, undervisningskonsulent, osv)
- Hvis du skriver * foran et ord, så vil alle ord, der er afsluttet med det ord, dukke op i søgningen (Eksempel: *studerende giver CV’er, hvor ordene kandidatstuderende, økonomistuderende, HRM-studerende, osv)
” ”
anførselstegn
Eksempel: ”teknisk assistent” giver CV’er, hvor ordet teknisk er umiddelbart efterfulgt af assistent.
+
plustegn
Eksempel: +indkøber buyer purchase giver CV’er, hvor ordet indkøber OG buyer eller purchaser indgår.
-
minustegn
Eksempel: +hjemmehjælper -sygeplejerske giver CV’er, hvor ordet hjemmehjælper indgår, men hvor ordet sygeplejerske IKKE indgår.
()
paranteser
Eksempel: +(Nav* Axapta Dynamics) +(HD Cand.merc.) +(controller revisor) giver CV’er, hvor kandidaterne kan et af programmerne Navision, Axapta eller Dynamics + har en uddannelse enten i HD eller som cand. Merc. + har arbejdet som controller eller revisor

Tilbage til toppen

Gem de bedste CV'er

Du kan gemme de bedste kandidaters CV’er under et bestemt mærkat, kaldet ”tag” i vores system. På den måde kan du skabe en short list eller en langsigtet kandidatpipeline, du kan bruge igen og igen.


Tip!
Når du er inde på kandidaternes CV’er i CV-databasen, finder du oppe i højre hjørne rubrikken,Tags, hvor du så klikker på ”Tilføj tag”
Når du har valgt et tag-navn, gemmer du tagget.
Tags navnet bliver grønt.
Tags søges frem igen via Tags i CV-databasen (i oversigten i venstre side lige neden under ”Lønforventning”).

Tilbage til toppen

Få besked, når din målgruppe opretter et CV

Opret CV-agenter og få du besked, når relevante kandidater har oprettet et CV. Så er du opdateret på din idealmålgruppe og kan tage kontakt til de bedste af de nye først.


Tip!
Step 1
Vælg en specifik søgning – fx copywriter som jobtitel:


Step 2
Gem søgning og sørg for, at e-maillogoet lyser rødt ved titlen på din gemte søgning som indikation for, at CV-agenten er aktiv.

Tilbage til toppen

Gode råd
Du har i CV-databasen nemmere ved at finde frem til den helt rigtige kandidat, end du har andre steder. For når kandidaterne opretter et CV hos os, er de ikke hæmmet af begrænsende kategorier eller andre rammer. Du behøver derfor ikke bruge stillingsbetegnelser eller uddannelsestitler, når du søger. Du kan også søge på fritekstord som fx engelsk, certificering eller en fag-forkortelse.
Brug din viden: Det er sjældent, du kan matche en jobannonce med en profil 1:1. Sæt derfor din viden om et specifikt område eller en stilling i spil og søg efter detaljer, der ikke nødvendigvis er beskrevet i jobannoncen, men som kandidater kan have beskrevet detaljeret i deres CV.

Skriv motiverende til kandidaterne
Sæt dig i kandidatens sted. Vis, at du har læst kandidatens CV og anerkend kandidaternes evner. Hvad gør ham/hende interessant i forhold til dit budskab?
Tænk over, hvorfor kandidaten skal kontakte dig. Hvad er gevinsten for kandidaten ved at svare på din henvendelse?

Tilbage til toppen