Group Online A/S

Gem
Group Online A/S
Erfaren Senior Customer Succes Manager

Group Online A/S, Ballerup

Har du flere års erfaring med kommunikation, digital markedsføring og med at sikre kundetilfredshed? Har du før arbejdet aktivt med kundeporteføljer og account plans? Så er det dig vi har brug for.

Som Senior Customer Succes Manager hos Group Online får du mulighed for at bruge dine kompetencer i et stærkt og gennemafprøvet koncept. Vi har et naturligt behov for en professionel og faglig stærk afdeling, som kan rådgive vores kunder, og samarbejde med dem på deres væksteventyr. En afdeling som kan bekræfte de indgående aftaler, on-boarde kunderne trygt og være kundernes direkte kontaktperson under samarbejdet.

Group Online A/S
Gem
Group Online A/S
Customer Succes Manager med øje for digital markedsføring

Group Online A/S, Ballerup

Brænder du for kommunikation, og trives du med at have mange bolde i luften? Motiveres du af at skabe succes for danske virksomheder med målbare resultater? Så er det dig vi søger!

Som Customer Succes Manager hos Group Online får du mulighed for at bruge dine kompetencer i et stærkt og gennemafprøvet koncept. Vi har et naturligt behov for en professionel og faglig stærk afdeling, som kan rådgive vores kunder, og samarbejde med dem på deres væksteventyr. En afdeling som kan bekræfte de indgående aftaler, on-boarde kunderne trygt og være kundernes direkte kontaktperson under samarbejdet.

Group Online A/S
Gem
Group Online
Salgskonsulent – kørende sælger

Group Online, Hasselager, Aalborg, Ballerup eller Odense

Vil du også sælge noget som giver mening?

Group Online har Danmarks største salgsafdeling inden for branchen og vi har høje ambitioner om at levere landets bedste online marketingløsninger og hjemmesider, der skaber kommerciel værdi for vores kunder og får dem til at stråle digitalt.

Vi søger talenter, som vil med på en karriererejse indenfor kørende salg. Vil du være med til at hjælpe små og mellemstore virksomheder med at vækste deres forretninger og dermed skabe en afgørende betydning for deres udvikling? - Så har vi det rette job til dig!

Group Online
Gem
Group Online
Salgskonsulent

Group Online, Aalborg, Hasselager v/Aarhus, Ballerup eller Odense

Vi tilbyder en karriererejse – Vil du med på holdet?

Vi søger talenter til salgsdivisionen i Danmarks førende virksomhed inden for online marketing; Group Online.

Har du energi og drive til at indgå i en spændende karriererejse? Vil du være med til hjælpe små og mellemstore virksomheder med at vækste deres forretninger, og dermed skabe en afgørende betydning for deres udvikling? - Så har vi det rette job til dig!

Hvad kommer du til at lave?

  • Udvælge de bedste potentielle kunder for dig at sælge til
  • Booke møder per telefon
  • Holde fysiske møder med kunder på vores kontor eller hos kunden

Vi tilbyder et karrierejob med en grundløn på 21.000 kr. med mulighed for at stige til 23.000 kr. allerede efter tre måneder. Herudover vil du indgå i en provisionsordning uden loft, som giver mulighed for ekstraordinære attraktive lønninger.

Group Online
Gem
Group Online
Start din karriere inden for online marketing som praktikant hos Group Online

Group Online, Ballerup

Vi søger 4 praktikanter til opstart i august 2022. Forløbet varer 12 uger med mulighed for fastansættelse.

Vi har skræddersyet et unikt praktikforløb, hvor du kommer til at arbejde med flere former for online marketing, herunder SEO, Google Ads, SoMe-ads og meget mere. Du vil få ansvar for dine egne opgaver og sammen med dine praktikansvarlige kollegaer, former I det bedste forløb for netop dig.

Vi tilbyder masser af læring, bl.a. gennem vores daglige undervisningssessioner, der har til formål at dygtiggøre hele teamet. Du vil naturligvis modtage fuld oplæring og undervisning i vores systemer og produkter, og du vil få en fast mentor tilknyttet. Med andre ord vil du efter endt praktikforløb have opnået stor praktisk erfaring, som du kan bruge videre i din karriere.

Group Online
Gem
Group Online
Digital product development internship hos Danmarks #1

Group Online, Ballerup

Brænder du, ligesom os, for at arbejde med business cases, big data og marketingstrategier? Så er et internship med fokus på digital product development i vores Commercial Management team lige noget for dig!

Hvad kommer du til at lave?

Dine ansvarsområder og opgaver vil bl.a. omfatte:

  • Udarbejdelse af business cases
  • Teoretisk og praktisk sparring med teamets Product Lead
  • Digital sporing, analyse og rapportering – internt og eksternt

Vi er et nyoprettet kommercielt team med fokus på forretnings- og produktudvikling, positionering, business intelligence, retention, optimering af interne processer og ikke mindst markedsførings af os selv.

Group Online