Fyns Kran Udstyr A/S

At være medarbejder hos Fyns Kran Udstyr, betyder at...

...det skal være sjovt at gå på arbejde

Hos Fyns Kran Udstyr passer vi godt på vores vigtigste ressource - vores medarbejdere. Derfor prioriterer vi et godt arbejdsmiljø højt, og en god og uformel tone præger vores hverdag - det skal væres sjovt at gå på arbejde.

...du er ikke bare til pynt

Som medarbejder hos Fyns Kran Udstyr A/S får du ansvar og frihed i dit job. Du er omgivet af kompetente og erfarne kolleger, og vi samarbejder og sparrer bredt på tværs af vores forskellige afdelinger og arbejdsområder. Meningen med vores målrettede indsats er at give vores kunder de bedste produkter og serviceløsninger på markedet.

...vi passer på hinanden og løfter i flok

Hos Fyns Kran Udstyr arbejder vi med mange forskellige typer af opgaver, og det kan være både store som små. Og vi ved, at samarbejde, vidensdeling og sparring skaber de bedste løsninger - derfor løfter vi i flok, så vi får de absolut bedste resultater til gavn for både kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

.. vi også kan tale om andet end løfteudstyr

Arbejde er vigtigt men ikke alt - og hos Fyns Kran Udstyr bruger vi gerne fritiden sammen på sjove forskellige aktiviteter - og alle kan være med. Det spænder vidt fra både MTB-race og løbe-events til sommerfester og julefrokoster. Det betyder, at medarbejdere fra vores afdelinger rundt om i landet ses ofte i såvel arbejdsmedfør som i sociale sammenhænge - og det er med til at skabe et fantastisk sammenhold på tværs i virksomheden.