Outline Vinduer A/S

Danskproduceret kvalitet fra Farsø

I Outline har vi gennem mere end 30 år produceret skræddersyede og energioptimerede vinduer og døre i træ og træ/aluminium til alle typer boliger. Alle vores produkter er udviklet, designet og produceret på vores fabrik i Farsø. Alt det kan du læse mere om her.

Som en af landet førende vinduesproducenter har vi selvfølgelig et stort fokus på kvalitet, og vi tror på, at kvalitet starter hos den enkelte medarbejder – og samtidig ved vi, at ingen kan løfte hele opgaven alene. Derfor er vi også meget bevidste om, at vi alle er hinandens kunder og leverandører internt i organisationen, og ser det som en fælles opgave at levere høj kvalitet og lækre produkter.

Derfor vil du også hurtigt mærke den stærke holdånd, der går på tværs af organisationen. Dine nye kolleger spænder vidt, lige fra den autodidakte til den fagudlærte og specialisten. Men uanset hvor du er placeret, deler vi en kultur, hvor alle er lige, og alles mening er værdsat.

”Vi vil gerne være first-movers i vores branche, og derfor er vi også klar til at tage chancer. Det betyder for dig som medarbejder, at du får rig mulighed for at byde ind og få indflydelse,” fortæller HR business partner Sarah Nauer-Newstead.

Kvinde med headset sidder ved computer

Vi hjælper dig godt i gang med opgaven

Det er vigtigt for os, at du bliver taget godt imod, når du starter. Derfor står vi selvfølgelig klar med et godt onboardingprogram, der sørger for, at du kommer godt fra start, og at du bliver introduceret til vores virksomhed og opgaverne.

Du får både en mentor og en buddy tilknyttet. Din mentor sørger for, at du får fagligheden og opgaverne ind under huden gennem sidemandsoplæring, og din buddy tager sig af alt det sociale, viser dig hvor kaffemaskinen er, tager dig med til frokost og sørger for, at du kommer rundt og hilser på dine nye kolleger.

Blandt dine nye kolleger finder du også mange internationale profiler, og da vi ved, hvor vigtig kommunikation er, tilbyder vi danskundervisning til alle udenlandske kolleger for at sikre god kommunikation og dialog.

”Vi har et fladt hierarki og en åben dør til ledelsen. Når der fx starter nye medarbejdere i produktionen, kommer direktøren og tager personligt imod dig. Her taler alle nemlig med alle.” – Sarah

Høj trivsel og masser af udviklingsmuligheder

Dine nye kolleger er glade for deres arbejdsplads: Det er i hvert fald det, vi kan se ud fra vores Great Place to Work undersøgelse, og det er vi stolte af. Derfor er det også et område, vi arbejder med hele tiden – og vi vil gerne gøre det endnu bedre. Så også her hører vi gerne fra vores medarbejdere, for det er vigtigt for os, at du har det godt på din arbejdsplads.

Din personlige udvikling står også højt på agendaen, og vi tilbyder vores medarbejderkurser og efteruddannelse. Vi har også et ret unikt traineeforløb, hvor vi løbende tager nyuddannede ind inden til et område, hvor vi ønsker at udvikle os og/eller styrke vores kompetencer.

Det kan være diversitet, bæredygtighed, IT eller noget helt fjerde. Det giver os et frisk syn på tingene og giver vores trainees muligheden for at komme ind i en vigtig rolle i direktionen direkte fra skolebænken og tilegne sig en dyb indsigt i vores virksomhed.

Vi er en del af en stor koncern, da vi siden 2005 har været en del af Inwido, Europas førende vindueskoncern, som du kan læse mere om her. Her har du derfor også mulighed for at gå andre karriereveje, skulle du på et tidspunkt ønske det.

Derudover kan du se frem til at blive en del af en virksomhed, hvor vi tilbyder sundheds- og pensionsordning og en fordelagtig rabatportal med tilbud fra hele landet samt en stærk personaleforening.

Work-life balance er heller ikke bare et fancy ord her, da vi kontinuerligt tilstræber at tilbyde vores medarbejdere balance, stabilitet og fleksibilitet. Fx i forhold til arbejdstider eller i form af hjemmearbejdsdage i det omfang, det giver mening.

Har du lyst til at komme med på holdet? Læs mere om vores ledige stillinger her.