VM Tarm a/s

VM Tarm a/s bygger kundetilpassede tankvogne af rustfast stål og aluminium. Vores vigtigste værdier er kvalitet, service og bæredygtighed.

Produktpaletten omfatter fodertanke, gylletanke, kemitanke, fisketanke, mælketanke, olie-/benzintanke, slamsugere og øltanke.

VM Tarm a/s er en levende arbejdsplads, hvor der er sjældent to dage, der ligner hinanden. Vi er i konstant udvikling og har derfor løbende brug for nye og dedikerede medarbejdere.

Vi tæller i dag ca. 250 medarbejdere og har stillinger inden for salg, projektledelse, konstruktion, produktion, el-konstruktion, service, IT, myndighedsarbejde, administration, økonomi og marketing.

Medarbejdere er vores vigtigste ressourcer, så det er vigtigt for os at kunne tilbyde de bedst mulige og mest dynamiske rammer for personlig udvikling, arbejdsglæde og trivsel.

VM Tarm tilbyder
Ansættelse i en familieejet og innovativ virksomhed med ambition om at gøre en positiv forskel. VM Tarm har et inspirerende arbejdsmiljø med gode kollegaer, højt til loftet og stort fokus på trivsel og sundhed. Du får mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt. Udover almindelige personalegoder som sundhedsforsikring, pension og kantineordning har man også en cykelbonus, mulighed for skovtur i arbejdstiden, fri adgang til den lokale idrætshal mv..