EG A/S

Gem
EG A/S Konsulent til EG Digital Welfare

EG A/S, Ballerup og Odense

Brænder du for at gøre en forskel for dine kunder? Har du erfaring med onboarding af kunder eller arbejder du indenfor det offentlige Danmark eller forsikringsområdet? Kan du lide at have travlt og konstant videreudvikle dig?

Opgaverne er mangeartede såsom onboarding af nye kunder, undervisning, udarbejdelse af uddannelsesmateriale, administrative opgaver for kunderne, optimering af arbejdsprocesser samt kunderejsen og ikke mindst dokumentation og kommunikation både internt og eksternt.

Som vores nye Consultant vil du få en central rolle i at sikre vores EG Digital Welfare kunder får en god og tryg opstart og dine primære arbejdsopgaver vil være koncentreret om følgende områder:

 • Onboarding af nye kunder
 • Rådgivning til kunder ifm. ændringer i selvbetjeningsløsninger
 • Opsætning og klargøring af system til nye kunder
 • Diverse leverance opgaver hos og for kunder
Gem
EG A/S Studentermedhjælper til EG Healthcare konsulentafdeling

EG A/S, Aarhus, Ballerup eller Kolding

Brænder du for at gøre en forskel inden for sundheds-IT, og ønsker du at udvikle dig i en spændende international IT-organisation?

Vi er inde i en rivende udvikling med nye systemer og mange opkøb, der skal integreres – og det giver en dynamisk hverdag med mange faglige udfordringer. Vi har brug for ekstra hænder til at hjælpe med nogle af disse migrerings og sammensmeltnings opgaver. Som vores nye studentermedhjælper løser du i første ombæring følgende arbejdsopgaver:

 • Dialog og samarbejde med ekstern partner omkring udarbejdelse af hjemmeside
 • Indsamling af materiale til hjemmeside fra kunder
 • Ad hoc-opgaver
Gem
EG A/S ASPECT4 Fashion-konsulent

EG A/S, Ikast

Brænder du for at skabe sammenhæng mellem forretningsbehov og IT-løsninger? Mener du, at en dyb brancheforståelse er nøglen til at skabe mest mulig værdi for vores kunder?

Så er det måske dig vi søger!

I ASPECT4 Fashion har vi travlt med at supportere, optimere og effektivisere vores kunders forretning inden for fashion-segmentet gennem anvendelse af markedets bredeste ERP-løsning, som er optimeret til branchen, og derfor søger vi nu en konsulent, som brænder for at gøre en mærkbar forskel for vores kunder.

Som konsulent i ASPECT4 Fashion hjælper du dagligt vores kunder med at optimere deres processer og få det maksimale ud af deres løsning. Det er afgørende, at du befinder dig godt ude hos vores kunder og brænder for, hele tiden, at skabe værdi til vores kunder.

Som ASPECT4 Fashion-konsulent vil du efter oplæring blandt andet få ansvaret for daglig support til kunderne og analyse af arbejdsgange med henblik på procesoptimering.

Gem
EG A/S Operations Systems Consultant

EG A/S

Vil du arbejde med drift af webbaserede løsninger i et Enterprise Linux-miljø, hvor sikkerhed, performance og tilgængelighed er nøgleord?

EG Digital Welfare er en del af EG-koncernen og leverer fagligt funderede digitale løsninger til det private og offentlige marked.

Du bliver en del af vores store Product Development afdeling. Sammen har vi til opgave at udvikle, vedligeholde og optimere en sikker og stabil driftsplatform til vores mange velfærdsløsninger, der hver dag gør en forskel for borgerne i Danmark.

Du vil møde opgaver som:

 • Proaktiv sikring af stabil drift af vores eksternt hostede driftsplatform
 • Udvikling af vores nuværende setup mod et mere moderne og Cloud Ready-miljø
 • Automatisering af processer der gør arbejdet lettere for teamet og andre kollegaer
Gem
EG A/S Studentermedhjælper til Group Legal & Compliance

EG A/S, Aarhus

Har du interesse for IT-, teknologi- og persondataret og ønsker du at udvikle dig i en spændende international IT-organisation? Vil du have ansvar for egne opgaver og praktisk erfaring med juridisk sagsbehandling og compliance?

Så er det måske dig, som er vores nye studentermedhjælper!

Som studentermedhjælper hos EG vil du få indsigt i og forståelse for hvilke problemstillinger, der knytter sig til en stor IT-virksomhed. Du bliver en del af Group Legal & Compliance som består af 9 medarbejdere fordelt i Aarhus og Ballerup.

Som vores nye studentermedhjælper løser du følgende arbejdsopgaver:

 • Bistå med håndtering af juridiske opgaver
 • Håndtering af kundehenvendelser af praktisk og juridisk karakter
 • Opfølgning på udstående databehandleraftaler med kunder
Gem
EG A/S Dygtig og engageret Finance Assistant Accounts Receivable med gåpåmod til vækstvirksomhed i IT-branchen

EG A/S, Ikast

Trives du i en stilling, hvor du løbende udvikler din faglighed i en spændende international organisation, og vil du være med til at sikre den bedste økonomiske styring af kunderne?

EG A/S er en førende skandinavisk IT-virksomhed med mere end 1.500 medarbejdere, og vi er inde i en rivende udvikling.

Som Finance Assistant får du en afvekslende hverdag, hvor du driver dine opgaver både i samarbejde med teamet og selvstændigt. Vi forventer, at du byder ind med udviklingstiltag og samtidig er en del af den daglige drift.

Dine vigtigste opgaver vil være:

 • Automatisering og digitalisering af opgaver
 • Løbende forbedringstiltag
 • Stamdataændringer
Gem
EG A/S ASPECT4 Transport-konsulent

EG A/S, Kolding

Brænder du for at skabe sammenhæng mellem forretningsbehov og IT-løsninger? Mener du, at en dyb brancheforståelse er nøglen til at skabe mest mulig værdi for vores kunder? Så er det måske dig vi søger!

EG Transport oplever en stigende efterspørgsel fra eksisterende og nye kunder, og derfor søger vi nu et antal konsulenter til ASPECT4 Transport, som brænder for at gøre en mærkbar forskel for vores kunder.

Som konsulent i EG Transport hjælper du dagligt vores kunder med at optimere deres processer, og få det maksimale ud af deres ASPECT4 Transport-løsning. Det er afgørende at du befinder dig godt ude hos vores kunder, og brænder for, hele tiden, at skabe værdi til vores kunder.

Som ASPECT4 Transport-konsulent vil du blandet andet få ansvaret for:

 • Analyse af arbejdsgange med henblik på procesoptimering.
 • Udarbejdelse af løsningsdesign, proces- og funktionsbeskrivelser.
 • Implementering af nye releases i tæt samarbejde med kunderne.