EG A/S

I EG leverer vi branchesoftware, der hjælper vores kunder med at udvikle deres virksomhed yderligere.

Vi stræber altid efter at blive bedre: Vi er et passioneret team af innovatører, problemløsere og mennesker, der handler. Som en integreret del af vores kultur tager vi ansvar for vores bidrag til kunderne, hinanden og det omgivende samfund.

Læs mere på eg.dk

Mission: Let's go further - for vores kunder og for vores medarbejdere.

Values - how we work and what defines us

 • Customer focus
  • We have deep knowledge of our customers’ business and industries
  • We enable our customers to become industry leaders by providing best in class vertical software and support. Our software is infused with the highly specialized knowledge of all of our employees. We always strive to get better: We are a team of innovators, problem solvers and doers. Without our customers and bright employees, there is no EG.
 • Deliver what we promise
  • We take responsibility and deliver mission critical solutions
  • It is an integral part of our culture that we take responsibility for our contribution to customers, to each other and to the society we live in. We deliver quality and reliability and we aim to always be a trusted partner. We know that the solutions we deliver are mission critical for our customers and that we take very seriously.
 • Respect for each other
  • We honor diverse ways of thinking
  • In EG we embrace workforce diversity and value a diversity of perspectives – leveraging the diverse personalities, thinking, skills, experience and working styles of our employees, customers and other stakeholders. Scandinavian leadership culture in everything we do: No politics. Only real responsibility and collaboration.

Dorethe Tholstrup, Senior Sales Executive, EG A/S:

"Hvad er det mest motiverende for dig i forhold til dit arbejde? Det er motiverende for mig, at mit job har så stor en grad af frihed og mulighed for indflydelse. Min hverdag er utrolig varieret – jeg kan godt lide, at jeg ikke kender dagens agenda på forhånd. Det er også motiverende for mig at være en del af et engageret team, hvor alle ønsker at yde en god service til vores kunder.

Hvorfor er EG en god arbejdsplads? EG er en god arbejdsplads for mig, fordi jeg får opfyldt mine ønsker om et job, hvor jeg sælger et produkt, som jeg kan stå inde for og er stolt af. Et job, hvor jeg er i dialog med mange mennesker, og en arbejdsplads, hvor vi hjælper hinanden og har det sjovt sammen.

Hvad er det vigtigste for dig i forhold til at udvikle dig i jobbet? Det vigtigste for mig er, at jeg kan tage et ansvar og har indflydelse på resultaterne. På sigt kunne jeg godt være motiveret af at tage et større ansvar for salget."

Young Professionals Hos EG tror vi på, at når man sætter talentfulde, inspirerende og innovative hoveder sammen – så kan man gøre en forskel. Som studerende eller nyuddannet er du en vigtig faktor i den ligning, fordi du kommer med nye tanker direkte fra din uddannelsesinstitution. Følg vores ambassadører på Facebook og få et indblik i deres hverdag hos EG. #EGYoungProfessionals #lifeatEG #myEG

Hold dig opdateret: Karriereindsigt og stillingsopslag finder du på eg.dk, LinkedIn og Facebook.