DLG

The Possibility Field

Vi har højt til loftet og langt til begrænsningerne.

Der følger et stort ansvar med, når man er et af Europas største landbrugsselskaber, og det ansvar er vi klar til at tage. Men vores ambitioner rækker videre. Vi vil være det førende landbrugsselskab i verden inden for vores kerneforretninger og skabe værdi for vores ejere ved at levere den bedste kvalitet.

For at nå vores fremtidige mål skal vi yde vores bedste, og for at kunne det må vi være enige om, hvad vi forventer af hinanden. Vi forventer passion, ansvarlighed og et stort selvstændigt drive. Vi forventer, at du ser mulighederne og går efter dem med en jernfast vilje til at opnå deres fulde potentiale.

Til gengæld kan du forvente af os, at vi sætter det selvstændige initiativ over anciennitet og titler. Du kan forvente et fokus på at udvikle alt – også dig. Du kan forvente mange muligheder både lokalt og internationalt. Du kan i det hele taget forvente meget af os, men ikke, at vi bremser dig.

For hvis vi ikke skulle gå forrest, hvem skulle så?

DLG – Leading the Way

Fakta:

  • DLG er et af Europas største landbrugsselskaber med en omsætning på ca. 50 mia. kr.
  • Vores koncern er et andelsselskab, der er ejet af danske landmænd.
  • Vi har ca. 6.000 medarbejdere, heraf 1.500 medarbejdere i Danmark og 3.800 medarbejdere i Tyskland. I alt er vi til stede i 18 lande.
  • DLG blev etableret i 1969, men har rødder tilbage til 1898, hvor Jydsk Andels-Foderstofsforening blev etableret.
  • Vores tre kerneforretninger er Agribusiness, Vitaminer & Mineraler samt Energi & Service.
  • Klik her for at se DLG’s datterselskaber og tilknyttede selskaber.
  • Du kan læse vores årsrapport her.

DLG’s hovedkontor flytter i 2020 fra København til Fredericia som et led i DLG’s Strategi 2021 om at samle koncernen og understøtte virksomhedens vækst i fremtidens landbrug. Hovedkontoret er i dag arbejdsplads for ca. 300 DLG-medarbejdere.


Hvorfor står vi op om morgenen på en regnfuld mandag?

Bevares, der er gode grunde til at sove videre, men vi har heldigvis en bedre grund til at stå op; nemlig at hjælpe og servicere landbruget. Vi kalder det verdens vigtigste erhverv.

DLG-koncernen spiller en vigtig rolle i at levere nutidens og fremtidens løsninger. Både når det handler om at sikre fremtidens fødevareproduktion, og når det handler om at optimere landmandens driftsøkonomi. Vi vil sætte retning, innovere, effektivisere og have kunden i fokus, så landmanden kan levere det, markedet efterspørger: at vores mest basale fødevarer – korn, kød, æg og mælk – er rene, sunde og gode.

Vi er troværdige, ambitiøse og værdiskabende!

Når vi løser opgaver, samarbejder, udvikler løsninger eller er i dialog med vores kunder, bestræber vi os altid på at leve op til vores tre kerneværdier:

  • Vi er troværdige, fordi vi tager ansvar og vil være vores kunders foretrukne samarbejdspartner og rådgiver.
  • Vi er ambitiøse, fordi vi tør have ambitioner på koncernens, og ikke mindst vores kunders vegne.
  • Vi er værdiskabende, fordi vi konstant tilfører vores ejere, kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere ny værdi og udvikling.

Vores værdier er ikke blot noget, som hænger på væggen, eller som nye medarbejdere får tilsendt ved opstart. Det er noget, som binder os sammen, og som bruges såvel i hverdagen som til vores årlige udviklingssamtaler, hvor hver medarbejder i DLG bliver vurderet på, i hvilken grad han/hun lever op til de tre kerneværdier. Det skaber en god dialog og en løbende refleksion over, hvem DLG er, og hvorfor vi er til.

Vil du være med til at gå forrest?

Vi er altid på udkig efter spændende kandidater, så hvis du netop mener at kunne bidrage til DLG’s udvikling og vækst og er interesseret i at arbejde i en af Danmarks største virksomheder, er du velkommen til at se på vores hjemmeside efter ledige stillinger via www.dlg.dk/karriere.