Haarslev Industries A/S

Om Haarslev

Haarslev er verdens nr. 1 leverandør af rendering og relaterede behandlingsløsninger. Med kontorer rundt om i hele verden er mere end 1.000 Haarslev-medarbejdere stolte over at levere det specialudstyr og viden der kræves for at sikre at rendering fortsat er en sikker og sund aktivitet. Haarslev er opmærksom på miljøet, og vi søger at spille sin rolle i at udnytte ressourcerne mere effektivt.

Karrieremuligheder

Vi omfavner mangfoldighed og mener at det er med at stryke vores arbejde, vokse og lære sammen. Vores succes er drevet af vores fagfolk og de resultater, de skaber sammen.

At arbejde sammen er vores grundlæggende politik for at fremme et åbent og rummeligt arbejdsmiljø, der fremmer samarbejde, kreativitet og læring, så vores fagfolk kan udvikle og forstå deres fulde potentiale.

Fælles styrker

Vi tror på, at hver enkelt individ kan bidrage med et unikt sæt kvaliteter og færdigheder, som i kombination med andre kan maksimere vores fælles styrker og skabe overlegne præstationer.

Haarslev tilbyder en bred vifte af muligheder for en international karriereudvikling.

Uanset om du er i begyndelsen af din karriere eller ønsker at tage det til næste niveau, tilbyder Haarslev en unik mulighed for at erhverve nye færdigheder, viden og erfaring, mens du placerer dig selv i et internationalt og samarbejdsmiljø.

Vi tror på at arbejde sammen fører til den bedste arbejdsdag og de bedste resultater.