Anticimex A/S

Om Anticimex

Anticimex A/S er en international virksomhed, som beskæftiger sig med bæredygtig og moderne kontrol inden for skadedyrsbekæmpelse og fødevaresikkerhed. I Danmark har vi kontorer i Ishøj og Brabrand. Derudover har vi serviceteknikere, som er fordelt over hele landet.

Siden 1934 er Anticimex gået fra at være et svensk familieselskab til verdens 4. største skadedyrsvirksomhed og verdens førende på giftfri skadedyrsbekæmpelse. Anticimex beskæftiger mere end 14.000 mennesker i 22 lande.

Skadedyrsfirma med fokus på forebyggelse

Hos Anticimex fokuserer vi på skadedyrsforebyggelse, da den bedste måde at forhindre et skadedyrsproblem på, er ved at sørge for, at det aldrig opstår. Vores skadedyrsservice er derfor målrettet mod forebyggelsen af skadedyr – og vores motto er da også “at forebygge og bevare”.

Med innovative teknologiske løsninger opnår vi skadedyrsforebyggelse bygget på grønne principper, som sikrer et sundt og sikkert indemiljø for vores kunder. Vi bestræber os på konstant at udvikle os, så vores skadedyrsservice altid er baseret på den nyeste brancheviden, samt de bedste bæredygtige metoder.

Er Anticimex noget for dig?

Leder du efter et arbejde, hvor du bruge dine evner? Hvor der er gode muligheder for udvikling. Og hvor du samtidig hjælper mennesker med en få tryggere tilværelse? Så vil Anticimex være noget for dig.