Intrum A/S

Intrum er verdens førende udbyder af finansielle løsninger indenfor kreditstyring med over 8.000 medarbejdere på verdensplan. Vores formål er at vise vejen til en sund økonomi, og samtidig hjælper vi vores kunder med at øge deres cash flow og sikre langsigtet profit gennem professionelle løsninger. Vi opererer i 24 lande i Europa og har et agentnetværk, der dækker 180 lande i hele verden.

I Danmark har Intrum sit hovedkontor i lækre, lyse lokaler ca. 5 - 10 minutters gang fra Valby station. Vi servicerer mange af Danmarks største virksomheder, specielt indenfor bank/finans, forsikring, tele, medie og transport. Vi har også et koncept, der er specielt tilpasset de mange tusinde virksomheder i Danmark, som måske kun har ganske få inkassosager årligt eller som alene har brug for relevant ad hoc sparring omkring effektive rykkerprocesser. Vi er 200 medarbejdere i Danmark. Vi vokser hurtigt, bl.a. via opkøb, og har gennemgået mange forandringer de seneste år, og det forventer vi også at gøre i fremtiden.

Vil du vide mere om Intrum og alle vores ydelser, besøg da vores hjemmeside www.intrum.dk eller vores koncernhjemmeside www.intrum.com