Eltronic Group A/S

Eltronic Group A/S

Payroll Accountant

Hedensted

Hos Eltronic Group søger vi en serviceminded, ansvarsbevidst og løsningsorienteret Payroll Accountant - som allerede har kompetencer på lønområdet – eller som ønsker at udvikle sine faglige færdigheder og specialisere sig inden for lønadministration.

Eltronic Group er et shared service center og hensigten er, at du bliver lønansvarlig for ét eller flere af selskaberne i koncernen. Du får en alsidig hverdag med forskellige arbejdsopgaver inden for lønområdet, og du bidrager gerne til udviklingen af vores interne lønprocesser.

Alt efter dit interesseområde samt kompetencer vil det være muligt at indgå i projektgruppen, som primo 2024 påbegynder implementeringsprocessen af Group Finans' nye lønsystem.

Eltronic Group A/S
Eltronic Group A/S

IT Operations Engineer

Hedensted

Ønsker du at arbejde med markedets nyeste IT-løsninger, hvor du sikrer infrastrukturen på store og komplekse projekter? Og vil du være med til at udvikle Eltronic Groups globale IT-platforme?

Primære ansvarsområder og arbejdsopgaver:

  • Ansvarlig for implementering, drift og vedligeholdelse af infrastrukturen
  • Projektansvarlig for IT-projekter
  • Projektdeltagende ved selskabsforandringer

Vi tilbyder en udfordrende og yderst interessant stilling, der bærer præg af spændende opgaver. Du vil opleve stor tillid, hjælpsomhed, fleksibilitet og ’frihed under ansvar’.

Eltronic Group A/S