TDC NET

Save
TDC NET 25 fiberteknikere søges til København og Nordsjælland – vi giver uddannelsen

TDC NET

Vil du være fremtidens fibertekniker i København og Nordsjælland? - så giver vi dig en certificeret fiberuddannelse.

Vi arbejder på fremtidens fiberinfrastruktur i København og Nordsjælland. Dine opgaver indebærer arbejde med anlæg af fiberinfrastrukturen ude i nettet herunder opsætning af hoved- og lokalfordeler og husinspektion sammen med slutbrugerkunden i forbindelse med placering af KAP-stik.

Du har håndværksmæssig flair, ligesom kendskab til fiberarbejde er en fordel, men ikke et krav. Derudover har du rutine i at arbejde med en pc. Vi forventer, at du kan yde en god kundeservice, kan arbejde metodisk og både arbejde i teams og selvstændigt samt ”holde hovedet koldt”, når der er meget at se til. Du tager ansvar og ved, hvad det vil sige at håndtere kunder og arbejdsopgaver professionelt.

Save
TDC NET TDC NET søger 8 kørende teknikere til København & Nordsjælland

TDC NET

Kørende teknikere søges til Danmarks førende leverandør af digital infrastruktur.

Vi arbejder på nutidens og fremtidens spændende platforme: Fiber og Coax. Dine opgaver vil spænde fra installations- og fejlretningsopgaver for vores samarbejdspartnere og deres kunder.

Vi tilbyder:

  • Individuel oplæringsfase med både certificeret uddannelse og praktisk Hands-On oplæring
  • +560 dygtige og engagerede kollegaer med mange års erfaring
  • Mulighed for at arbejde med den nyeste teknologi inden for data og TV
  • En spændende hverdag hos Danmarks største digitale infrastruktur selskab
Save
TDC NET Leverancekoordinator

TDC NET, København

Fiberudrulningen er et komplekst samarbejde med mange forskellige eksterne- og interne samarbejdspartnere og leverandører, som alle skal spille sammen og du skal som leverancekoordinator sikre det optimale samarbejdet med alle parter.

I vores afdeling sidder vi med mange forskellige opgaver, som sikrer, at de rette data og den rette kommunikation er på plads for at skabe den mest professionelle og effektive fiberudrulning.

Dine opgaver vil primært bestå i af at:

  • Arbejde med CHS (Case Handling System) med vores kunder(BtB)
  • Håndtere skriftlige og telefoniske henvendelser fra eksterne kunder/leverandører og interne samarbejdspartnere, så vi sikrer, at de får den støtte og information, som de skal bruge
  • Driftsopgaver hvor du løser sager, der er fejlhåndterede, forsinkede eller på anden vis kræver problemløsning og manuel håndtering
Save
TDC NET Driftstekniker til Field Service Technical Support

TDC NET, København og Aarhus

Brænder du for god teknisk support, har du god erfaring hermed og motiveres du af at tilegne dig en specialiseret viden samt et bredt produktkendskab indenfor Fiber og Coax? Så kan du sagtens være vores kommende kollega til Technical Support Teamet i vores Delivery and Field Service.

Technical Support Teamet er en del af TDC NET og har ansvaret for supporten til vores kørende teknikere på fejlmeldinger og installationsordrer på TDC NETs netværk.

Teamets fornemmeste opgave er at supportere vores teknikere hos kunderne således, at installationer bliver færdiggjort hurtigst muligt og fejlmeldinger bliver løst på den mest effektive måde.

Save
TDC NET Fiber Designer

TDC NET, København

Bliv en del af vores engagerede team og vær med til at forbinde Danmark til gav for alle.

I stillingen som Fiber Designer (også kaldet Projekterende) vil du blive del af vores fiberteam på 15 medarbejdere. Her designer og planlægger vi simple og komplekse fiberprojekter til private hjem og små virksomheder.

En typisk hverdag vil indeholde følgende opgaver:

  • Designe nye projekter i GIS og projektstyringssystemer (fx INCA, KAT, MAPINFO, CADY)
  • Evaluering/udvikling og bearbejdning af eksisterende fibernet
  • Opfølgning på designfasen