Landbrug & Fødevarer, SEGES

112 følgere

Landbrug & Fødevarer, SEGES
EN STØRRE DAGSORDEN

Landbrug & Fødevarer, SEGES som arbejdsplads

14 evalueringer, 11 kommentarer

Kategorier

Ledelse
Kultur og mening
Karrieremuligheder
Belønning
Arbejdsmiljø og balance
Samarbejde og relationer

Er du eller har du været ansat hos Landbrug & Fødevarer, SEGES?

Som nuværende eller tidligere ansat kan du også fortælle, hvad du synes om at arbejde hos Landbrug & Fødevarer, SEGES.
Husk, at selvom du er logget ind, er din evaluering 100% anonym over for arbejdsgiver.

Kommentarer

Skab en karriere med mening i Landbrug & Fødevarer SEGES, og bliv en del af et engageret hold af specialister, der hver dag tager ansvar og har indflydelse.

Om SEGES

SEGES skaber løsninger til fremtidens landbrugs- og fødevareerhverv.

SEGES er et fagligt videns- og innovationshus, der arbejder med alt, der har med landbrugsdrift at gøre. Fra de store landbrugsfaglige emner inden for planter, miljø, naturpleje, dyrehold og økologi til økonomi, skat, jura, it, arkitektur, regnskab, HR og undervisning. Det sker i tæt samarbejde med universiteter, ministerier, virksomheder og interesseorganisationer i både ind- og udland.

Vi identificerer de forretningsmæssige potentialer i landbruget. På den måde kan vi give danske landmænd og gartnere de bedste redskaber til at drive deres virksomhed rentabelt og samtidig holde fokus på miljø og dyrevelfærd.

SEGES er en del af Landbrug & Fødevarer.

Klimaneutral 2050

Det danske fødevareerhverv har en vision om at være klimaneutralt i 2050. Sammen med vores medlemmer fra landbruget, fødevare- og agroindustrien, vil vi vise, at der findes en økonomisk bæredygtig vej til en klimaneutral fødevareproduktion. Som repræsentant for hele fødevareklyngen med 186.000 beskæftigede og en eksport på 166 milliarder, repræsenterer vi en værdikæde med tyngde og vilje til at finde løsninger på verdens klimaudfordringer i tæt samspil med resten af Danmark.

mød nogle af vores dygtige medarbejdere

SEGES Digital er en ret stor afdeling med 140 medarbejdere, der er beskæftiget med en masse spændende IT-opgaver. Jeg er blevet positivt overrasket over, hvor langt fremme SEGES er, når det kommer til brugen af moderne platforme, teknologier og metoder: Scaled Agile Framework®, Machine Learning, satellitovervågning af marker og meget andet.

Martin Lægård Poulsen

SEGES, Digital

Jeg vil gerne specialisere mig inden for et område, og det kan jeg se gode muligheder for i SEGES. SEGES er praksisnær udvikling – det er ikke ren forskning som på universiteterne og det er ikke ren rådgivning som på rådgivningscentrene. Og det passer mig godt.

Martin Øvli Kristensen

SEGES, Økologi Innovation

Fokus i mit arbejde er at skabe værdi for danske landmænd og rådgivningssystemet - ikke kun på den korte, men også på den lange bane ved at sikre bæredygtig udvikling af planteproduktionen. Arbejdspladsen passer derfor godt med min egen overbevisning og målsætning for mit arbejdsliv.

Mette Kramer Langgaard

SEGES, PlanteInnovation

ANSVAR OG INDFLYDELSE

I Landbrug & Fødevarer har vi indflydelse, og med indflydelse følger ansvar. Derfor har vi eksperter på alle vigtige felter, vi beskæftiger os med. Vi respekterer og dyrker nørderiet. Vores ansvar er for stort til, at vi ikke kan have bedste kvinde og mand på hver post. Du vil opleve, at vi sætter evne over rang. Vi bekymrer os ikke om hierarkier. Kan du noget, og vil du noget, så får du ansvar og indflydelse uanset alder, position og placering. Vi værdsætter og påskønner dygtige medarbejdere. I Landbrug & Fødevarer får du hurtigt muligheden for at se og opleve resultatet af din indsats.

KARRIERE MED PERSPEKTIV

Som medlemsorganisation for landmænd og virksomheder, der står for 25% af Danmarks samlede eksport, har vi brug for brede kompetencer. Vi er afhængige af vigtig input og indsigt hentet også uden for kredsen af agroindustri, fødevarevirksomheder og landbrug. Kun ved at hente inspiration udefra kan vi blive ved med at være i front i forhold til en verden i udvikling. I Landbrug & Fødevarer vil du have fået vigtig viden med dig, som giver dig et videre perspektiv i forhold til din karriere.

ENGAGEREDE SPECIALISTER

I Landbrug & Fødevarer er du en del af et stærkt sammenhold. Du får dygtige og engagerede kolleger, ildsjæle, der brænder for erhvervet og de mennesker, der er afhængige af det – medlemmer, landmænd og forbrugere herhjemme og internationalt. Vi leverer viden, indsigt og nytænkning til et erhverv, der er rygrad for arbejdspladser, kultur og sammenhængskraft i store dele af Danmark. Vi er stolte af at repræsentere et erhverv med dybe rødder i dansk selvforståelse.

NYE VEJE

Vi ved, at det kræver nytænkning og handlekraft at skabe resultater for vores kunder og medlemmer. Hver dag leverer vi nye muligheder for fødevareklyngen og agroindustrien ved at rådgive, kommunikere og udvikle løsninger til fremtiden. Vi samarbejder på tværs af fagligheder - fra planteavl til politisk kommunikation, fra future farming til forretningsudvikling – om at finde nye veje for erhvervet.

Annoncestatistik for Landbrug & Fødevarer, SEGES

Her kan du danne dig et overblik over jobannoncer fra Landbrug & Fødevarer, SEGES. Du kan se hvilke kanaler og regioner annoncerne var placeret i og hvordan antallet af indrykkede jobannoncer har ændret sig fra kvartal til kvartal.


Adresse

Landbrug & Fødevarer, SEGES
Agro Food Park 15
8200 Aarhus N
http://www.landscentret.dk/

Kort