UNIGgardin A/S

Save
UNIGgardin A/S
Salgskonsulenter til Danmarks største gardinshop, Sjælland/København

UNIGgardin A/S

Har du også altid fokus på kundens behov og godt købmandskab? Og er du en skarp afslutter?

Som salgskonsulent hos UNIGgardin A/S indgår du i vores salgs- og serviceteam i Danmark. Dine kunder har selv bestilt tid til et besøg, og din salgskoordinatorkollega sørger for, at du aldrig kører forgæves. Derfor er næsten alle kundebesøg et sikkert salg, hvor din opgave er at rådgive og hjælpe vores kunder med at finde den helt rigtige løsning inden for vores gardin- og solafskærmningsløsninger.

Du kommer til at arbejde med et bredt udvalg af produkter i markedets bedste kvaliteter til konkurrencedygtige priser. Din firmabil er dit kontor, og du har cirka 3-5 kundemøder pr. dag i dit distrikt – fx Nordjylland eller Storkøbenhavn, alt efter din bopæl.

UNIGgardin A/S
Save
UNIGgardin A/S Erfaren og udadvendt kundekonsulent

UNIGgardin A/S, Nyborg

Til en fastansættelse i vores kundeservice-team søger vi en erfaren og udadvendt kundekonsulent, som har fokus på kundens behov, sætter en ære i at yde service af høj kvalitet til både kunder og samarbejdspartnere.

UNIGgardin A/S er Skandinaviens hurtigst voksende gardinmærke, der succesfuldt har introduceret et prisbilligt koncept med alt fra egne mærker af høj kvalitet til førende mærkevarer som eks. Velux. Som vores nye kundekonsulent skal du bl.a.:

  • Vejlede og servicere vores danske kunder, både over telefon, mail og chat.
  • Aftale og koordinere kundemøder med de kunder der ønsker besøg af en gardinbus.
  • Have dialoger med samarbejdspartnere og producenter fra både ind- og udland ifm. kundebestillinger.