RIT A/S

RIT A/S er en konsulent- og servicevirksomhed. Vi er stærke inden for IT-outsourcing, herunder cloud services, hosting og managed serverdrift - vi yder support og service med nærhed og hurtig respons.

Hos RIT bliver du en del af en dynamisk og handlekraftig organisation i fremgang, hvor der er kort vej til beslutningerne. Der er gode personlige og faglige udviklingsmuligheder, god stemning og kompetente kolleger. I efteråret 2021 startede vi RIT Akademiet, hvor vi investerer i, at alle vores ansatte får mulighed for styrke deres kompetencer og tilføje nye til deres CV. Sammen med din teammanager bliver der også lavet en personlig uddannelsesplan til dig, med fokus på opkvalificering og kompetenceunderstøttelse.

”Jeg har aldrig oplevet et bedre socialt fællesskab – selv under corona lockdown, hvor jeg startede i RIT.
Man kan virkelig føle, at der er nogen, der tænker over, at vi skal have det godt. Det er en kæmpe forskel fra andre steder, jeg har arbejdet som IT-konsulent.”

– IT-konsulent Michael Bærendsen.

Vi bor i nye lokaler i et inspirerende miljø i Lystrup, nær Aarhus, hvor der er gode personlige og faglige udviklingsmuligheder, god stemning og kompetente kolleger samt fast løn, pension, frokostordning, frugt- og fitness-abonnement samt masser af både sociale og faglige aktiviteter.

Vi er ca. 30 dedikerede medarbejdere, og virksomheden har eksisteret siden 1988, har AAA-kreditrating og er ejet af Røsfeld Holding ApS som også ejer søsterselskabet Røsfeld A/S.