Group Logistic ApS

44 følgere

Group Logistic ApS
Er du – eller har du været – ansat hos Group Logistic ApS?

Så kan du evaluere arbejdspladsen – 100% anonymt.

Group Logistic ApS som arbejdsplads

Kategorier

Ledelse
Kultur og mening
Karrieremuligheder
Belønning
Arbejdsmiljø og balance
Samarbejde og relationer

Er du eller har du været ansat hos Group Logistic ApS?

Som nuværende eller tidligere ansat kan du også fortælle, hvad du synes om at arbejde hos Group Logistic ApS.
Husk, at selvom du er logget ind, er din evaluering 100% anonym over for arbejdsgiver.

Vi har ingen aktuelle jobannoncer lige nu

Group Logistic driver medlemsklubben hverdag.dk, hvor vi gør vores ypperste for, at give vores medlemmer markedets skarpeste priser.

Danskerne betaler for meget for deres hverdagsvarer

Vores mission er at gøre det billigere at være dansker. Vi har hos hverdag.dk 500.000 hverdags- og mærkevarer, hvor vores medlemmer kan købe de fleste til indkøbspris. Vores drøm er, at vi sammen med vores medlemmer skaber ’Verdens fedeste medlemsklub’.

Group Logistics er en organisation med ca. 50 medarbejder. Vi sætter høje standarder for at skabe de bedste rammer for vores medlemmer, og vi arbejder derfor hele tiden på at få nye produkter på webhylderne.

Hjælp os med at skabe verdens fedeste medlemsklub

Vi har brug for flere hænder til at hjælpe os med at give vores kunder den bedste oplevelse, når de handler hos os. Du bliver en del af en organisation med engagerede medarbejdere, der brænder for deres arbejde.

Du kommer til at arbejde i en flad organisation, hvor der er højt til loftet, og hvor du og dine idéer nemt kan få betydning for organisationens succes. Der er ikke langt mellem indsats og ansvar – vi anerkender og værdsætter, når vores medarbejdere vil være med til at udvikle forretningen. Alle der er ansat i Group Logistic tror på, at medlemsklubber er kommet for at blive – og netop dét er med til at drive vores virksomhed fremad.

Det er vigtigt for os, at du er glad for at gå på arbejde, og vi tror på, at arbejdsglæde og trivsel skabes sammen med andre mennesker - i samarbejde med din leder og kolleger. Derfor gør vi meget for at skabe et godt arbejdsmiljø med eksempelvis frisk frugt, frokostordning, drikkevarer i køleskabet og selvfølgelig et medlemskab på vores sites.

En af vores medarbejdere skrev i den seneste APV om vores virksomhed:

Hvis man søger en arbejdsplads, hvor man selv har en stor del af ansvaret for egen udvikling og arbejdsopgaver, så er Group Logistic et sted for dig. Trives du i struktur, bureaukrati og forudsigelighed/ensartethed, så er Group Logistic helt sikkert ikke for dig. Jeg elsker ”start up” energien og ”alt-kan-lade-sig-gøre” mentaliteten der er her!

Hvis du tænker, at du vil passe godt ind hos os, så hold øje med vores ledige stillinger, og tøv ikke med at sende en ansøgning.

hverdag.dk

Regnskab for Group Logistic ApS

Regnskab for Group Logistic ApS

Registreret navn

Group Logistic ApS

Momsnummer

DK41162740

Selskabsform

Anpartsselskab

Etableret

2019

Antal ansatte

70

Regnskab 2019
Valuta DKK
Omsætning
Bruttofortjeneste 31.446.000
Årets resultat 15.186.000
Egenkapital 15.186.000
Balance 27.283.000

Kilde til ovenstående informationer

Annoncestatistik for Group Logistic ApS

Her kan du danne dig et overblik over jobannoncer fra Group Logistic ApS. Du kan se hvilke kanaler og regioner annoncerne var placeret i og hvordan antallet af indrykkede jobannoncer har ændret sig fra kvartal til kvartal.


Adresse

Group Logistic ApS
Priorparken 833
2605 Brøndby
https://hverdag.dk/shop/frontpage.html

Kort