Gorm Agency A/S

Gem
Unique Human Capital Tracking Specialist

Unique Human Capital søger for Gorm Agency A/S

Brænder du for at arbejde struktureret med data? Og har du lyst til at blive en del af et innovativt digitalt bureau?

Som Tracking Specialist hos GORM Agency, bliver du ansvarlig for at indsamle relevante data inden for digital marketing og web- og dataanalyser. Du vil blive en del af virksomhedens Media & Data Team, hvor du får en vigtig rolle, da data er en essentiel del af GORM Agency’s arbejde med digital marketing og udvikling af nye websites.

Som Tracking Specialist hos GORM Agency, vil dit arbejde spænde bredt fra planlægning til implementering og analyse, og du bliver ansvarlig for at etablere grundlaget for mange forretningskritiske beslutninger for GORM Agency’s kunder. Du vil stå for at udpege og etablere de digitale touch points gennem hele brugerrejsen, hvorfor erfaring med ad hoc analyser også er relevant.

Gem
Unique Human Capital Umbraco Senior Developer

Unique Human Capital søger for Gorm Agency A/S i København

Drømmer du om at udvikle spændende digitale løsninger for nogle af Danmarks største virksomheder og organisationer?

GORM Agency søger en udadvendt og passioneret Umbraco Senior Developer, der har lyst til at blive en vigtig del af et ambitiøst UX- og udviklingsteam.

Med reference til GORM Agency’s Development Director kommer du til at stå i spidsen for store Umbraco løsninger for kunder, som tæller store og mellemstore danske virksomheder og organisationer. Du bliver helt fra start tilknyttet projekter, hvor du får ansvaret for at skabe gennemtænkte løsninger for bureauets kunder, og du kommer til at arbejde med både websites, web apps samt mobile apps.

Af arbejdsområder kan nævnes:

  • Design af klient-side og server-side arkitektur
  • Indholdsmodellering og Umbraco “governance”
  • Udvikling og vedligehold af databaser