European Wood Corporation ApS

European Wood Corporation (EWC) er en af nordeuropas førende eksportører af råtræ til Fjernøsten. Virksomheden er beliggende i det nordlige Kolding direkte ud til motorvejen. EWC er stærkt repræsenteret i de vesteuropæiske indkøbsmarkeder ligesom på relevante markeder i Fjernøsten.

EWC har erfaring siden 1992 med international træhandel og tilhørende logistik. Virksomheden er kendetegnet ved en entreprenant tilgang til forretningen og i løbende udvikling.

Virksomhedens styrke er de mange dedikerede medarbejdere der hver dag står sammen for at gøre en forskel i en stærkt konkurrencepræget verden. Som medarbejder hos EWC bliver du en del af et stærkt sammenhold som dyrker en fælles passion og altid sætter nye mål. Vores motto er 'Altid Fremad' !

Vi søger altid kandidater med særlige kompetencer indenfor vores branche, så tøv ikke med at sende en uopfordret ansøgning til bn@ewc-export.com hvis du mener at du har erfaring og netværk indenfor international træhandel eller tilhørende logistik og salg.