Louis Nielsen A/S

 

Louis Nielsen er mere end bare briller. Vi er fremtidens øjensundhed.

Der er sket meget siden 1978, hvor optikeren og nordjyden Louis Nielsen åbnede sin første optikerforretning i Aalborg. Alt for meget til at forklare i nogle få, korte afsnit på en jobportal, og selvom historien altid er vigtig, er den sikkert ikke grunden til, at du læser med lige nu. Du vil måske hellere vide noget om, hvem vi er i dag og i fremtiden, og det er nok i virkeligheden også mere interessant at tale om.

I Louis Nielsen vil vi gerne være meget mere end briller. Bevares, vi sælger en hel del af dem, nok til at være mere end dobbelt så store som markedets næststørste kæde, og vi kan rigtig godt lide at give dig kvalitetsbriller fra kendte brands til skarpe priser. Vi kan også godt lide virkelig god kundeservice, men det kan du læse mere om på Trustpilot. For noget af det, vi går allermest op i, er nemlig øjensundhed, din øjensundhed. Op mod 100.000 danskere lever lige nu med nedsat syn eller blindhed, og det tal vil kun stige i fremtiden, hvis ikke vi gør noget.

Som Danmarks førende optikerkæde ser vi det som vores fornemste opgave at sikre danskerne en meget bedre øjensundhed, og det gør vi bl.a. ved konstant at efteruddanne vores personale, investere i ny teknologi, arbejde tæt sammen med øjenlæger, dokumentere vores indsats og altid stræbe efter at blive dygtigere. I skrivende stund har vi mere end 200 dokumenterede sager, hvor en kunde har reddet enten synet eller livet ved at få en af vores optikere til at tage et kig på sine øjne og deres sundhed. Vi ser nemlig på meget mere end blot din synsevne.

Lige nu har vi 77 butikker fordelt over hele Danmark, og tæller man vores kolleger med i resten af Specsavers, som købte Louis Nielsen i 2005, er vi mere end 31.000 synsnørder i hele verden. Vi brænder for at sikre din øjensundhed og for at hjælpe dig til at se bedre. Og vi har det sjovt, mens vi gør det, for vi elsker vores arbejde, vores kunder og vores virksomhed.

Vil du være med?