HusCompagniet A/S

Velkommen til HusCompagniet
– bliv en del af familien

Som markedsleder inden for énfamiliehuse er HusCompagniet en professionel samarbejdspartner, når drømmehuset skal bygges. For os handler det om at få kunden trygt i hus, og det har vi gjort siden 1972. Vi tilbyder en struktureret byggeproces, hvor alt er planlagt ned til mindste detalje og uden irriterende overraskelser. Vi er en professionelt ledet organisation og ejet blandt andet af kapitalfonden EQT, der har investorer som PFA, PKA, ATP og Danica Pension.

martin
”Kvadratroden af det hele er trygheden for kunden. Derfor er de med i hele processen og vil opleve et højt informationsniveau,”

fortæller adm. direktør Martin Ravn-Nielsen.

Vi er nr. 1 pga. vores medarbejdere

Kendt for vores kvalitet og fleksibilitet er vi kåret som ”Årets Husbygger” fem år i træk på www.anmeld-håndværker.dk, og vi er stolte af de 5 stjerner, vores tilfredse kunder har givet os på Trustpilot. Grunden til, at vores kunder er så glade for os, er selvfølgelig, fordi vi leverer et godt produkt, men i høj grad også fordi vores medarbejdere forstår at sætte dem i centrum.


”Uanset hvor vi er i processen, finder man fagligt dygtige og servicemindede medarbejdere, der brænder for deres job. Det er deres indsats, der gør os til de bedste i branchen”,

fortæller Martin.

En fælles indsats under et tag

Vi er godt 390 kolleger fordelt over hele Danmark, Sverige og Tyskland. Hvert kontor er en meget selvstændig enhed, der har et lokalt islæt og et godt arbejdsmiljø.

”Alle kompetencer er samlet under et tag – vi er dem, der sælger, tegner og bygger drømmehuset. Og du kan forvente, at du bliver en del af et godt og tæt team – også på tværs af funktioner. Vi har det gode humør med på arbejde, vi sparrer på kryds og tværs og hjælper hinanden i mål – den glade kunde er en fælles indsats”,

uddyber Martin.

Størst og bedst

Vi har en flad organisation, hvor der bliver lyttet til dig, og har du en ide, får du lov til at løbe med den. Det giver dig en masse muligheder for at vokse inden for rammerne, og du kan udvikle dig både fagligt og personligt via udfordrende arbejdsopgaver.

Hos os yder alle medarbejdere, på tværs af organisationen og lande, hele tiden en stor fælles indsats. Vi kalder det for ”Team Trophy”, hvor målet kontinuerligt er at være den bedste udbyder af énfamiliehuse. Vores samlede holdindsats har medført, at HusCompagniet i Danmark også i 2016 fastholdt positionen som den suveræne nr. 1 på alle relevante parametre:

Tal gældende for 2016:

Nr. 1 på bruttoresultat
Nr. 1 på driftsresultat
Nr. 1 på resultat før skat
Nr. 1 på egenkapital
Nr. 1 på antal leverede huse
Nr. 1 på antal ansatte


”Der er ingen tvivl om, at vi også er præget af en vinderkultur, for vi er nr. 1, og vi er vant til at vinde. Samtidig er det vigtigt at slå fast, at vores position forpligter, og det ved vi – alt er på kundens præmisser. Det er kunderne først, for glade kunder giver resultater på bundlinjen”,

slutter Martin.

Vi står klar til at tage imod dig

Som ny medarbejder kan du se frem til at blive klædt godt på til opgaven, uanset hvilken funktion og hvilket kontor du bliver en del af. Vi brænder alle for at gøre drømme virkelige, og vi står klar til at give dig en god start. Vi glæder os til at høre fra dig.