e-nettet A/S

e-nettet – en uimodståelig arbejdsplads

Hos os bygger vi relationer og netværk mellem hinanden for at skabe de bedste samarbejdsvilkår, så vi kan imødekomme de forandringer samfundet og sektoren fordrer. Med vores team-tankegang benytter vi de nødvendige og forskellige kompetencer, vi hver især besidder, til at løse opgaverne.

Vores primære arbejdssted er i nyindrettede lokaler i København K., og vi tilbyder stor fleksibilitet i form af hjemmearbejdsdage og placering af arbejdstid.

Både din faglige og personlige udvikling er vigtig for os, og du har derfor gode muligheder for at deltage i kurser, konferencer og uddannelsesforløb. Som medarbejder i e-nettet får du meget mere med dig i dit arbejdsliv end løn, pension og nogle punkter i dit cv.

e-nettet
e-nettet
e-nettet
e-nettet

Faglige udfordringer

I e-nettet samarbejder vi med hele den danske finanssektor, ejendomsmæglere og advokater om at skabe gode, digitale brugeroplevelser for kunderne. Det betyder, at du har gode muligheder for at få masser af faglige udfordringer uanset din baggrund og arbejdsområde.

Udviklingsmuligheder

Vi ser det som vores ansvar, at du udvikler dig både fagligt og personligt. Det betyder, at vi prioriterer at øge dine kompetencer og samtidig videreudvikle e-nettet som den fagligt stærke arbejdsplads vi er.

e-nettet
e-nettet

Sociale aktiviteter

Som ansat i e-nettet har du rig mulighed for at deltage i sociale aktiviteter med dine kolleger. Vi har en aktiv personaleforening, en løbeklub og fælles morgenmad hver fredag – og fredag eftermiddag mødes vi over en øl, en vand eller et glas vin og ønsker god weekend.

Beliggenhed

e-nettet har kontor i Antonigade i indre København, få minutters gang fra Kongens Nytorv og Nørreport og tæt på byens mange tilbud. Kommer du på cykel, kan du parkere den i gården.

Omgivelser

Vi er nabo til et væld af caféer og Kongens Have, hvilket giver rigtig gode muligheder for at holde møder ude af huset eller som walk and talk i grønne omgivelser – og inden I går, kan I tanke en kop kaffe to go i receptionen.

Hvad siger dine nye kolleger om at arbejde i e-nettet?

Mød Ann,

Project Portfolio Manager

Mød Mia,

Senior Finance Business Partner

Mød Marco,

Business Consultant