Psykiatri Plus A/S

Vi er Psykiatri Plus

Psykiatri Plus hjælper nogle af de mest sårbare og udsatte mennesker i Danmark.

Vi er en privat virksomhed, der er specialister i særligt komplicerede forløb inden for psykiatrien – både kortere og langvarige. Vi har et vindende løfte: ”Vi træder til, når andre træder tilbage.”

I mere end 20 år har vi stillet med højt kvalificerede medarbejdere til det offentlige og private inden for socialpsykiatrien.

I dag er vi stolte af at være landsdækkende, hvor vores kunder tæller mere end 70 af landets 98 kommuner.

Hver dag på en meningsfuld mission

Når du bliver ansat i Psykiatri Plus, bliver du en del af et team af dedikerede medarbejdere, der hver dag er på en meningsfuld mission.

Uanset om du er ansat i kundeservice, salg, marketing eller rekruttering, vil du sammen med vores dygtige vikarteam komme med på vores mission om at gøre en forskel for sårbare og udsatte mennesker.

Et sundt arbejdsmiljø og løbende udvikling

I Psykiatri Plus arbejder og handler vi ud fra vores fælles værdigrundlag: Respekt, faglighed, dialog, omsorg og tillid. Vi lægger vægt på at skabe et sundt arbejdsmiljø kendetegnet ved trivsel og arbejdsglæde, og hvor man har mulighed for at udvikle sig.

Du kan derfor se frem til løbende kompetenceudvikling, ligesom du vil få en arbejdsplads med et stærkt sammenhold blandt engagerede og seriøse kollegaer, som samtidig også har det sjovt med hinanden.

Som vores nye kollega vil vi gøre vores allerbedste for, at du får en god start og onboarding hos os.

Du kan læse mere om Psykiatri Plus og vores arbejde på Psykiatriplus.dk.