Vestjysk Bank A/S

Gem
Vestjysk Bank A/S
Filialdirektør

Vestjysk Bank A/S, Give

For at få succes i jobbet skal fokus rettes mod bankens 4 grundsøjler; kunder, medarbejdere, lokalsamfund og aktionærer. Hver søjle har en afgørende betydning for filialens udvikling, og som filialdirektør skal du have lysten og evnerne til at balancere dem alle, samt evnen til at nå dine og bankens mål sammen med medarbejderne.

Jobbet indeholder bl.a.:

  • ansvaret for høj medarbejdertrivsel og motivation.
  • efterlevelsen og videreudviklingen af bankens strategien; herunder budgetlægning og sparring omkring filialens resultater.
  • ledelse af og sparring med filialens fagligt kompetente medarbejdere, både hvad angår kreditgivning, salgsoptimering og kunderådgivning.
Vestjysk Bank A/S
Gem
Vestjysk Bank A/S
Privatrådgiver med drive

Vestjysk Bank A/S, Horsens

Centralt beliggende i hjertet af Horsens ligger Vestjysk Banks filial. Hertil søger vi en ambitiøs og engageret privatrådgiver med lysten til at yde kompetent rådgivning til en bestående portefølje af attraktive privatkunder.

Jobbet vil bestå af rådgivning og servicering af egen portefølje af privatkunder; herunder all-round rådgivning indenfor bolig, pension, investering og forsikring, samt ansvar for kreditgivning til porteføljens kunder.

Du vil indgå i et succesfuldt team med kompetente sparringsmuligheder og en god og uhøjtidelig atmosfære, hvor teamånd og trivsel er i højsædet. Filialen ligger i et godt markedsområde med gode lokale samarbejdspartnere, har en meget positiv kundeudvikling og rigtig gode resultater.

Vestjysk Bank A/S
Gem
Vestjysk Bank A/S
Privatrådgiver til Vejle

Vestjysk Bank A/S

Ønsker du at hellige dig den gode rådgivning til privatkunder?

I Vestjysk Bank i Vejle har vi ambitioner og søger derfor en handlekraftig og dygtig privatrådgiver, der motiveres af at rådgive en portefølje af gode privatkunder. Vi vil være Danmarks stærkeste lokalbank, så du skal være klar på at sætte kunderne i centrum via nærværende og kompetent rådgivning.

Vi har arbejdet meget med at give vores rådgivere mulighed for at fokusere på kvaliteten i rådgivningen. Vi har optimeret vores interne processer – og som rådgiver hos os vil din primære opgave være at rådgive og servicere dine kunder, gerne ved at tage proaktivt kontakt. Det praktiske omkring håndtering af dokumenter m.v., klarer bankens Back Office. Dit fokus kan derfor rettes mod kunderne, mens de administrative opgaver i høj grad overlades til gode kolleger.

Vestjysk Bank A/S
Gem
Vestjysk Bank A/S
Engageret og udadvendt Private Banker

Vestjysk Bank A/S, Herning

Til vores team søger vi en erfaren rådgiver, som skal være med til at sikre, at vores Private Banking kunder får den ypperste rådgivning og opmærksomhed.

For at blive Private Banker skal du trives med det opsøgende og netværksskabende arbejde. Du skal være god til at udvikle og fastholde relationer, og arbejde på at skabe en portefølje af Private Banking kunder. Som Private Banker skal du også gå foran i samarbejdet med bankens filialer, i det område du er tilknyttet.

Rådgivningsmæssigt skal du tage udgangspunkt i kundens formueplan, og du skal selvstændigt rådgive om alt indenfor privatområdet med hovedvægt på formueoptimering, skat, pension, investering og bolig.

Vestjysk Bank A/S
Gem
Filialdirektør til Give
I forbindelse med at vores nuværende filialdirektør i stedet ønsker at bruge tiden fremadrettet som privatrådgiver, søger vi en driftig og...
vestjyskBANK
vestjyskBANK
Indrykket: