TOPdesk Danmark A/S

TOPdesk er én af verdens førende leverandører af IT Service Management software og er i dag én af Danmarks mest implementerede løsninger.

Siden 1993 har TOPdesk hjulpet organisationer over hele verden med at samle alle services på ét sted. Når processerne er strømlinet, løses problemerne hurtigere - og kommunikationen bliver bedre. Det er med til at skabe en bedre forbindelse til kunden, hvilket overgår deres forventninger hver gang.

TOPdesk er repræsenteret i mere end 15 lande, deres software er med til at skabe et højere serviceniveau over hele verden, og de deler flittigt ud af deres ekspertise og best practices, så deres kunder kan opnå service excellence. Derudover inspirerer de gennem deres blog, events og ambassadører rundt om i verden.

Vores kultur er nøglen til succes

"Hos TOPdesk tror de på, at kulturen er den vigtigste grund til, at nogle organisationer fejler, mens andre blomstrer. Derfor sætter de en stor ære i deres medarbejderinddragelse. Grundstenen i organisation har fra dag ét været; tillid, frihed og ansvar. Resten – fra at levere god service til et kreativt arbejdsmiljø – kommer naturligt."