Murrelektronik

Murrelektronik er din system partner: Fra styreskabet via interfacet aktiv eller passiv ud til feltet. Vi har et bredt produktsortiment, og kan forsyne dig med velgennemtænkte løsninger, som er udviklet til at passe ind i dine applikationer inden for industriel automatisering.

Vores succes er baseret på innovative produkter, højtudviklet markeds- og kundeorientering, effektiv logistik, teamwork med engagement og kvalitetsbevidsthed, som vi er stolte af.

Dette skyldes at vores virksomhed, som blev etableret i Oppenweiler i 1975, nu indtager en førende position på både nationale og internationale markeder.

Som vores kunde er du i fokus og den vigtigste for vores tanker og handlinger. Vores "stay connected" slogan er opstået ud fra denne filosofi. Det understreger det faktum, at vi konsekvent orienterer os i forhold til markedets krav med hensyn til produkter, performance, pris, kvalitet, logistik og service. Derudover tilføjer vi stor innovation og fleksibilitet, som understøttes af en kooperativ ledelseskultur, flade hierarkier og korte beslutningsveje.

Murrelektronik er en globalt arbejdende virksomhed, hvilket giver en særlig grund til at værdsætte værdien af forbindelser. Mere end 2700 ansatte på alle kontinenter, deriblandt dine faste kontaktpersoner, som alle er kompetente, pålidelige og åbne for dine forslag og ideer.